вilку имам един въпрос към тебе аз можели
Аз открих този уникален за България форум чрез приятели. Те ме запалиха и аз го чета редовно. От днес вече съм горд член на форума и ще се опитвам да помагам с каквото може!
Успех на всички!
Блaгодaря зa топлото посрещaне. Рaдвaм се, че в Бългaрия все още имa способни и отзивчиви хорa!
Здравейте!
Аз открих този форум чрез Гугъл търсачката .
Мерси много за коментара. А случайно да се сещаш и какво си търсил, конкретна думичка или фраза? Успехи ти пожелавам и на теб и всички. И се надявам все повече такива положителни коментари да има тук.
П.П: Имаш ли някакви IT тениски. Много ще вървят тук.
До колкото се сещам търсех как се изготвя онлайн магазин. Относно IT тениските, имам го като идея, скоро може би ще ги направя и ще ви информирам
Blinky: Здравейте отново! Да, търсих информация на тема статии, но не помня какви думи бях въвела в Гугъл. Определено не беше само думата ''статии", тъй като мисълта ми беше тогава да продам пакет от статии. Може би въведох "купувам", "продавам" статии.
Мерси а инфото. Да, нещо комбинация ще е било. Просто питах, че ми е интересно нон стоп как ни намират хората. Не говоря за аналитикси и други, защото мен ми е важно след като намерят форума да се запишат, това гледам да си го представям, питайки в темата тук. Успехи и до нови срещи.