Здравейте Колеги. Напоследък не знам защо, конкуренцията ми е вдигнала мерника и копират 1:1 всичко, което публикувам и правя. Снимките ми са на бял фон с гравиран надпис на моя бранд и отделно отгоре върху продуктите моя воден знак - замъгляват фона и поставят техния воден знак върху моя - клиентите им дори не се усъмняват, че снимките са крадени. Описанията - 1:1 копирани. Предупрежденията не ги вълнуват. Лошото е, че продаваме главно в сайтове за обяви и заради това няма и наказания за тях, каквито би имало, ако продаваха чрез онлайн магазин. Знам че в бизнеса няма правила и нищо не е честно, но малко тежко му идва на човека когато: прави стотици снимки, отсява най-добрите, редактира ги, пише описания... и накрая се появи някой тарикат и изкопира всичко за половин час.
П.П. Понеже познавам конкурентите, освен да отидем с една ударна група да им чупим главите, за нищо друго не се сещам...
П.П. Понеже познавам конкурентите, освен да отидем с една ударна група да им чупим главите, за нищо друго не се сещам...