Опорните точки не се ли спускат само на червените писарушки....
Бойко ли е виновен , че ви пишат какво да говорите ?Tипично за герберите. Хванат нещо и го повтарят като завършени идиоти. Това с опорните точки е меко казано смешно, явно не си запознат, но всяка партия ежедневно спуска опорни точки на депутатите си.
А Бойко ли ще ни оправи
Приеми го така - всеки различен от БСП, ДПС и Атака ще ни оправи, но предните три партии не бива да влизат във властта поне 4-5 мандата (20-30 години), за да може да се прочистят от клиентелизъм.
И Бойко и Царя и Костов преди него имаха някаква визия и бутаха напред страната. Докато нито едно правителство на БСП не е имало визия и все е бутало страната назад.
Не - Пеевски и Доган имат визия , турска подлого....Ти сериозно ли казваш, че Бойко Методиев Борисов има ВИЗИЯ???
Някак си по ми харесваше да реже лентички всеки ден на училища , детски градини , магистрали , отколкото сега да гледам лудия Волен да се бие с хората, Съсела да се целува с Местан на Орлов мост пред група цигани, по-голямата част от държавните позиции в страната да се държат от ДПС. БСП е участвала най-много в управлението на страната последните 20 години. Най-много от всички други партии. Ние сме на последно място в Европа по доходи и удовлетвореност от живота. На 1во място по смъртност, застаряване и корупция. Айде сега ми кажи БСП ли съсипаха тая държава , че е на това дередже или Герб за 3,5 години (по време на най-тежката икономическа криза в Европа). Това че страдаш от синдрома на Шамара (да бълнуваш за Бойко и да го обвиняваш за всяка злина в България) ти пречи да погледнеш тежката истина - тия хора дето са в момента на власт - са доказано ВРЕДНИ за България. Те я съсипаха и те продължават да го правят и в момента. Всички виждаме решенията им и пълната им некомпетентност по множество въпроси. Ето поради тези причини БСП няма да спечели Европейските избори , както и никакви избори. Защото сега за пореден път когато имаше възможност да направи нещо положително се прегърна с ДПС и навежда глава за важните решения само и само да е на власт.Не бе, обясни ми за Бойко Методиев Борисов каква визия има? На интелигентен и начетен човек? Или тези простотии, че бил човек от народа, а това не е така, защото е мръсен сикаджия и държател на охранителна фирма в бурните времена, както той определя - "не помня какво съм правил 90-те - тогава бях див каратист".
Правителството на Борисов си беше поставило за цел усвояване на Еврофондовете и строителството на инфраструктура.
Това си е нормално задължение на всяко правителство.
А това че тиквата се показваше всеки ден по телевизията как реже лентички,беше прах в очите на по ниско интелигентните хора които гласуваха за него.
А през това време управляваха държавата все едно им е бащиния,съсипаха бизнеса и почти всички сектори на икономиката,доходите на хората не се повишиха дори с 1стотинка.
И в един момент хладилника победи телевизора и хората ги изгониха с камъни.
Как правителството разпредели половин милиард
Предното що не го правеше? :lol: :lol: :lol:
Това що не го прави? Всъщност и това правителство ряза лентички докато имаше, ама после като няма и спря да реже - то отряза на Дунав мост 2 и на Тракия и още 5-6 лентички на проекти, които бяха започнати от предното правителство и довършени сега. Ама да си чул за нещо ново почнато сега. Всичко е в сферата на пожеланията - ще, ама някой друг път.
И като гледаш доходите сега как растат - ще се скъсат от растеж. Бизнеса как се възстановява - не е истина просто. Така се възстановява, че не може да бъде. Чуждите инвестиции - намаляват, потреблението едвам крета, хората предпочитат да си слагат парите в банките, щото не вярват на правителството. Добре че има там един износ и един туризъм да задържат положението.