Блеки, коментирай Прокопиев, защо плюе по собственика на "Балдаран". Балдаран е минерална вода, от един извор я дърпат с водата Девин. Ама Девин е вече собственост на щатски консорциум и българина им пречи. Коментирай го, нали си "обективен".
Ето ти и ситуацията:
Собственикът на "Балдаран" за репресията от САЩ пред ПИК: Искат да ликвидират фирмата ми! Привличат и депутати от РБ! "Капитал" е свързан с атаката срещу мен! Опитват се да подведат Борисов!
"Апогеят на фарса на усилията на „радетелите“ за нормална конкурента среда бе достигнат с инициирания от тях законопроект за промяна на закона за водите, който бе внесен срещу съществуването на една единствена компания в България, а именно "Балдаран Спринг", и имаше за цел нейната ликвидация с отнемане на законно издаденото разрешително със стара дата. Господата, както бе редно, удариха на камък, защото законодателната власт доказа, че е обективна.
Сега кореспонденцията по темата без никакъв допълнителен нюанс отново набира здрава скорост. Лентата се върти, като в ония стари американски музикални касети без край. Фалшивата музика обаче няма последователи, уви.
- С какво смятате, че сте засегнали американските интереси?
- За година и половина, откакто "Балдаран Спринг" е на пазара, имаме значителен ръст на продажбите и това не дава мира на настоящите собственици на бившата ми компания "Девин" АД."