sunstorm Active Member 28 Март 2016 #1 Досега не съм получавал по банка от чужбина пари и да ви питам. Как изписвате името си при банков превод от чужбина? На кирилица или латиница? В сайта на ЦКБ пише име и адрес, но не е упоменато дали да са на кирилица или латиница.
Досега не съм получавал по банка от чужбина пари и да ви питам. Как изписвате името си при банков превод от чужбина? На кирилица или латиница? В сайта на ЦКБ пише име и адрес, но не е упоменато дали да са на кирилица или латиница.
redrum Well-Known Member 28 Март 2016 #2 От: Как се изписва името при банков превод от чужбина Важен е суифта на банката. Аз лично за ПИБ го давам да го изпишат на английски - First Investment Bank.
От: Как се изписва името при банков превод от чужбина Важен е суифта на банката. Аз лично за ПИБ го давам да го изпишат на английски - First Investment Bank.
V v90 Member 28 Март 2016 #3 От: Как се изписва името при банков превод от чужбина Трябва да е изписано на латиница, както е по лична карта
От: Как се изписва името при банков превод от чужбина Трябва да е изписано на латиница, както е по лична карта
sunstorm Active Member 29 Март 2016 #4 От: Как се изписва името при банков превод от чужбина Благодаря и на двамата! За тези, които в последствие ще потърсят инфо тук в тази тема: Нужни са IBAN SWIFT Адрес на банката Твоите имена на латиница по лична карта
От: Как се изписва името при банков превод от чужбина Благодаря и на двамата! За тези, които в последствие ще потърсят инфо тук в тази тема: Нужни са IBAN SWIFT Адрес на банката Твоите имена на латиница по лична карта