за всеки повод си има стил на обличане
Оф, имаше една тема тук как се носят младите предприемачи - абсолютни неглижета. Моите представи за млад предприемач са в 2 направления - спортен и малко по-официален. Като намеря темата, ще я пусна, но общо взето за спортния тип - кецове, дънки тениска / суичър, придружено с раница за лаптопа, таблета и някои помощни средства, както и документи. Придвижва се най-често с колело и е яко еко. Това според мен трябва да бъде.
По-официалният тип - Кецове или спорни обувки, дънки / панталон, риза или тениска и сако. Това е. Пак върви с раница или чанта за лаптоп или таблет. Всичко в момента гледа да е практично. Освен когато не говорим за някакви директори и шефове на големи корпорации на по не знам си каква възраст.
Тоя стайлинг в някое хипстърско списание ли го видя?При мен е така
Шапка - рядко, но последно време разнасям едно бомбе с мен по центъра или в къщи с снапбака
Топ - суитчар и само при случай вадя саката. Отдолу задължително риза или тениска като е топло.
Ботъм - Дънки / панталон. Анцуг само в къщи.
Обувки - Кецове / спортно елегантни.
Аксесоари - Часовник, гривна , запомнящо се голяма и тежка катарама на колана и един джобен часовник който ми виси на врата. * пръстените ги чакам да долетят от е-Бей *.
Тоя стайлинг в някое хипстърско списание ли го видя?
чанта адидас, тениска, къси гащи адидас, маратонки адидас, ножка в чантичката и шапка адидас.
сега малко по-сериозно - ризи харесвам да нося също.
Хахах, колега ти сигурно си от Пловдив - Адидас феновете там са най-много
Ризите са ми много удобни и на мен и са предпочитани и за ежедневно носене.