От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.
Ето и цитати от моята тема и следващите постинги ....
… ако някой може да ми отговори без други въпроси - благодаря, ако не по-добре да не си губим взаимно времето.
При положение, че не даваш никаква информация а искаш точни отговори какво мислиш, че ще получиш?
Въпреки това, темата ти се казва: "Как се оценява сайт?"
Няколко човека ти казаха принципите на оценка на сайт. И то не на теория - тези хора с това се занимават и много добре знаят как се оценява сайт, но ти им се подигра, спамели ти темата, били многознайковци. Не си доволен/доволна от това. Разбира се, винаги може да продадеш една стока на много висока цена, но доколкото разбрах, питаш за реална такава, нали?
А и не ми се сърди, но мисля, че си некоректен/некоректна и с друго нещо!
А и като споменах това и сега не знам какво същество си - мъж, изживяващ се като жена, жена която иска да бъде мъж? Казваш, че ползваш никнейм на друг човек - ми какво те спира да направиш собствен? Не мислиш ли, че така злоупотребяваш? Злоупотребяваш с въпросния човек (разбира се, той ти е дал съгласието и паролата си, но въпреки това е некоректно) злоупотребяваш и с нас и определено се криеш, докато не се принуди да кажеш, че си жена. Защо така? Не мислиш ли, че самата ти злоупотребяваш със себе си, след като не си направиш собствен никнейм, а ползваш чужди такива, и в същото време искаш да правиш пари, бизнес?
Не те обиждам, просто ми е непонятно как ползваш чужди неща а не собствена регистрация - толкова ли е трудно да я направиш?
Не съм те обидил досега, просто се изненадвам каква е тази злоба на моменти от теб и тези негативни изказвания. Това най-малкото прилича на човек, искащ да прави бизнес, да изкарва пари. Винаги доброто отношение помага и привлича повече, има повече ползи от него.