EliaCapaccio
Well-Known Member
Видя ли домейн .xyz — не го отварям тоя линк; особено пък от юзър с 2 поста. Съветвам ви да последвате моя съвет!
Видя ли домейн .xyz — не го отварям тоя линк; особено пък от юзър с 2 поста. Съветвам ви да последвате моя съвет!
.tk-то е класика. .tk-то е главния доход на всяко десетчленно нигерийско семейство.Също като при .tk..... доста ползван домейн за скам и заразяване с лошотии...
.tk-то е класика. .tk-то е главния доход на всяко десетчленно нигерийско семейство.
Вече за нещо сериозно... си требе и сериозно наливане на финанси
Ти някога плащал ли си за хостинг или твърденията ти се основават изцяло на предположения?
Лъжеш като дърт циганин Нали съм ти виждал сайтовете, те са аматьорски, върху тях се учиш Хостинга не е чак толкова скъп, особено ако направиш паралел с реалния свят. В реалния свят ако искаш да си имаш най-обикновено магазинче, трябва да плащаш наем от стотици левове всеки месец. В интернет можеш да си хостваш сайтче за около 100 лв на година. Храната ти за 1 месец струва повече от това.
Всичките сайтове дето си изброил или не работят, или са практически празни. Малко трудно ще изкарват пари при това положение Разходите за плугини и скриптове настрана, въпроса беше само за цената за хостинг. А хостнга си е хостинг - IP адрес и заделени компютърни ресурси. Няма много логика да си плащал за всеки отделен сайт отделен хостинг, след като един хостинг можеш да го назначиш за друг домейн, а даже да хостваш няколко сайта върху един хостинг.
Май трябва да платиш още некой лев да изкараш курс по програмиране и дизайн
То може да не е най-добрата идея да написваш цял сайт от нулата. Но след като не можеш да се оправиш с крашове и забавяния, сигурно би било добре малко от малко да придобиеш усет за процесите в сайта. Според мен е невъзможно да администрираш сайт ако не знаеш основните неща за всички протоколи и езици дето се използват. Иначе преди програмирането и дизайна ще е още по-добре да минеш някой предприемачески курс, та поне да имаш по-ясен и перспективен план за това какъв сайт искаш да направиш. Нямаше въобще да ти хрумне да си губиш времето в опити за конкуриране на гиганти като абв или гугъл
Мисля, че само първата година е безплатно вече. После цената е като на .комНе знам за Нигерииците... ама... щом гугъла и останалите търсачки го бутат възможно най назад в резултатите си.... ясно ми е за какво се ползва Но колко си направиш тестово сайтче или за разработки по него става. Безплатен е, и никой няма ти досажда с въпроси от сорта на "И ква е идеята?"
Вече за нещо сериозно... си требе и сериозно наливане на финанси, и стискаш палци няяяяяякой ден някога да имаш няяяякалъв доход от това Аз съм на това мнение, може би защото файда от реклама по сайтовете не виждам... доста хора твърдят обратното, обаче...
Мисля, че само първата година е безплатно вече. После цената е като на .ком