ZzZaPyr каза:Отделяш 50 лева
Купуваш си книги за:
HTML
CSS + DHTML
PHP
JavaScript , Java , Flash (по-избор)
Отделяш още 40-50 лева
Купуваш хост и домейн и си свиркаш.
И аз си спомням в началото като се запалих по правене на сайтове как пусках теми от сорта на
Как се прави сайт. Как да публикувам сайта от WPM и т.н. и всички ми отговаряха в стила в който ти отговарям аз , че и по-зле обяснено някой , и аз много се дразнят , че не ми обясняват. Когато обаче разбрах как аджеба се правят сайтове и се захванах по-сериозно , разбрах защо не ми обясняавт - защото не може да се обясни нито с 1 , нито с 2 , нито с 5 поста... Учи се с времето от най-различни места.
Аз html научих от едно онлайн ръководство , но го затрих , а не мога да намеря друго с толкова подробни обяснения като в мойто , за да ти го препоръчам. За това си купи книжки и чети
DeyanMarkovski каза:Досаждам на хората в mIRC и им се моля да ми сложат линковете в подписите си. Ако не щат им предлагам в замяна да им направя сайт, даже веднъж предложих и секс услуги, но ми отказаха : ]
MartiN каза:Със коя програма може да се направи сайт ????? WPM - както се разбира от постовете не е мн добра или поне така аз разбирам.
Иначе ако някой ми помогне само за основите , да започна ще е направо супер . Знам че неможе да се обясни с 1-2 поста но се пак ... Може ли в нета да намера инфо за ХТМЛ и за обработка на сите без да купувам излишни книги :?: Плс ако някой може да ми помогне нека да пише
Защото се учи с книги, а не както тебе - направи триста сайта и нищо не постигна. Само времето си загуби.DeyanMarkovski каза:Не мога да разбера защо карате хората да си дават парите за книги и им давате линкове към уроци на английски след като може да напишат в google.bg HTML и готово...