От: Как се става свръхбогат?
Аз мисля, че не е много рентабилно да си "свръхбогат", даже богат и да те споменават в определени класации.
Това е притеснение и стрес.
Ако всеки един се стреми към това или се приеме, че всеки втори заслужава и би се сетил идея, която да реализира ... ми то няма да останат бедни ли?
Целият принцип е тотално сбъркан заради финансите и парите именно. Трупането на пари и предоставянето им на банките или инвестирането им ... в каквото и да било не е гаранция, че нещо ще остане и ще се запази след физическата смърт на притежателите им.
Да вземем всеки един, който е бил състоятелен и материално осигурен и след колко нещо е останало реално, освен че с тези състояния са живяли човешки?
Писатели, творци ... всичко ще стане на прах или ще се забрави.
За това аз си мисля (едва ли откривам топлата вода), че максимално трябва да се влага в технологиите. Един завод за роботи и автоматизация или за самолети, който да обединиш с този за коли. Бих си купила акции от НАСА :twisted:
А иначе в по-реалистичен план, сега, първо написах една театрална пиеса, която, ако се реализира с някакви спечелени пари ще напиша книга. След това искам да направя филм по книгата като продам сценария и накрая да си купя акциите от НАСА или BMW за да мога да си джиткам с първата летяща кола по разни местенца ...
Ето така, ако някой от вас сподели нещо реалистично и конкретно, мисля че ще повярвам, че е възможно човек да успее по един или друг начин без измама и дилърство с наркотици.