От: Как се събират линкове, така че да има ефект?
Ако ще си правите "сателити", знайте, че гугъл ги оряза много, затова вместо 20 > направете само две, но качествени, с дълъг контент, с хубаво он пейдж seo и редовно им пускайте публикации и статийки.
. А пък ако ще правите боклуци> по-добре да линкват към друг сателит или към линк от социална мрежа, или към статия.
Това със скриването на линковете не бачка> yazzle например ти вади страшен репорт - ip, whois име, dofollow,пр,етк - нямат криене линковете, пък и всяка една кадърна програма за анализ има отметка да хване само root линка от руута да не ти вади другите. Иначе за мешането на линковете съм съгласен. 2-tier 3tier схемите уникално вдигат нагоре за бг пазара, стига да имате нерви да направите нещо подобно - статия в социалките> всеки линк от социалките се разпраща пак по социалките и т.н.> спамерска работа, но гугъл ги касира нагоре, а социалните мрежи знаете, че дават related линк ако сте си написали хубаво заглавието и описанието на линка. За това последното съм почнал да мисля да си купя xrumer, с него може да си бълвате по 1000 профилни линка към някоя новина от социалките, и въобще много можете да спечелите от 2tier-3tier схеми.
Последните редове са леко брутални, няма смисъл от тях, карайте си бавно, но славно с хубав контент, но просто за пример исках да го дам, да видите колко лесно се прави 2-tier / 3 tier linkwheel мрежа.