Как става Moneybrokers

blackout8

Well-Known Member
Здрасти момчета,

Някой ако има акаунт в Мъниброкерс нека ми каже каква е процедурата и в коя банка са най-добрите условия, че тука ударих кьоравото с една оферта а пича дето бачкаме такава сума не може я прекара през Paypal, а пък аз тази система с moneybrokers само на снимка съм я гледал :D :D :D

Благодаря ви предварително :)

От: Как става Moneybrokers

Здравей, регваш акаунт, след това верифицираш карта към него!
Също може да верифицираш и банкова сметка- чака се писмо с код, които поставяш в акаунта си на SKRILL/МБ/
Ако направиш първото трябва сметката ти и картата ти да са в една и съща валута понеже теглят малка сума/2-3$/
от нея и трябва да видиш транзакцията и да вкараш сумата в акаунта си! Мисля даже че валутата трябва да е $.
Ако все пак ти трябва за единичен случай мога да ти помогна с изтеглянето на сумата през моя сметка в SKRILL/MB/:wink:8)

Ползвам ДСК и нямам проблеми, сметката ми е в Евра а в ДСК в лева и няма проблем ;) , идва за два дни и в двете посоки, мисля че може и по бързо но май трябваше сметка в райфайзен защото и тия от Моней имаха там,виж за по сигурно като се регнеш

Кажете каква е разликата между персонален и бизнес акаунт.
Регистрирал съм Персонален акаунт но искам да поставя на сайта си бутон за директно плащане ...също може ли да се плаща чрез тях и с кредитни.дебитни карти директно от сайта ми.

Аз имам, но грам не съм доволен от тях. Пусах им, звънях им, какво ли не правих, за да си изкарам Mastercard към акаунта, ама нъж, никой баце. Верифицирал съм една от Райфайзен, но исках да ми направят една, която имат като услуга: http://www.moneybookers.com/ads/mastercard/ 2-3 пъти се пробвах, всеки път различен ми слагаха и никой не ми помогна. А все пак имам къде ли не другаде, така, че реших, че не са ми спешни.

Ако някой е пробвал и е имал успехи, нека моля сподели. :) За закачането на карата - всичко е ОК, но за издаване, май няма похвалили се още. Дано някой има опит с това. :)

От: От: Как става Moneybrokers

Здравей, регваш акаунт, след това верифицираш карта към него!
Също може да верифицираш и банкова сметка- чака се писмо с код, които поставяш в акаунта си на SKRILL/МБ/
Ако направиш първото трябва сметката ти и картата ти да са в една и съща валута понеже теглят малка сума/2-3$/
от нея и трябва да видиш транзакцията и да вкараш сумата в акаунта си! Мисля даже че валутата трябва да е $.
Ако все пак ти трябва за единичен случай мога да ти помогна с изтеглянето на сумата през моя сметка в SKRILL/MB/:wink:8)

Каква карта трябва верефицирам дебтина?

Последно има ли или няма проблем с валутите, щото дебитна ми е към евра а кинтите дето ще получвам ще са в долари.

Какви са комисионите горе долу, сигурно ще е в пъти по шиткано от пейпала

A Да трябва ли да одя до банки да правя регистрации некви глупости, щото сега нямам достъп до банки - bank free week съм :D :D :D

Също така кинтит в някъв акаунт в мъниброкърс ли влизат или директно в картата/банковата сметка.

Сори за малоумните въпроси, ама по късно ще по прочета обстойно кое как става, сега малко др неша имам на главата

Последно редактирано:

A Да трябва ли да одя до банки да правя регистрации некви глупости, щото сега нямам достъп до банки - bank free week съм :D :D :D
Май да, трябва, за един код, който е като метода на paypal, с верификацията на картата. Така си мисля, по спомени. Убодно е, но след като се издъниха с Mastercard-а ми, реших, че не си заслужават. ;)

Ами блинки да и аз така го разбирам като пейпал горе дору.

Просто ще я адна с дебитната карта към Сосиетето там имам интернет банкиране така че няма проблем да одя до банките.

Само да попитам пак, като дам след регване на картата withdraw money дирекно кинтите ми се трансферират на дебитната карта ?

Ами блинки да и аз така го разбирам като пейпал горе дору.

Просто ще я адна с дебитната карта към Сосиетето там имам интернет банкиране така че няма проблем да одя до банките.

Само да попитам пак, като дам след регване на картата withdraw money дирекно кинтите ми се трансферират на дебитната карта ?

Ще ти е по-лесно даже, без да ходиш до банката. ;)

Мда, така си спомням, че беше. Само веднъж ми се наложи да я ползвам услугата им. За съжаление само за този случай, от moneybookers акаунт към moneybookers акаунт, като после ги ги withdraw-нах и исках в бъдеще да я използвам. Все още имам де. ;)

Каквто друго те интересува. Иначе имат съпорт тук, на мен ми отговаряше някой си Иван...

Ами след като дам withdraw ми идват кинтите в дебитна сякаш всичко ми се избистри - като пейпала е всичко. Аз преди си спомням нвкви схеми бяха стил western union пук то директно онлайн - като гледам добра конкурнеция са на пейпала, в частност - улеснението което правят с оналйн трансфера

Имам само един въпрос.

Как мога да си сваля базовата валута, че ме е оставил в лева а аз при регистрацията писах че искам да е в долара. Тука се ровя из профила ама нъцки не виждам нищо само BGN. Нещо не ме кефи така искам си го получвам кешовициата в долари а не да ме превалутира директвно в левове

То зависи какви ти е картовата валута. Защото в крайна сметка ще ти ги метне в този тип валута - на картата. Ако са ти левове, ще трябва да си на евро, ако не поддържат левова валута. И мисля, че май поддърат. Поне преди 3 години поддържаха. Ако се бъркам, някой да ме поправи. Виж тук: http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees

http://en.wikipedia.org/wiki/Moneybookers

Moneybookers offers fully integrated worldwide banking network, provides more than 100 payment options, with 41 currencies covering 200 countries and territories. Reached 10 million account holders in December 2009. Currently has more than 18.5 million customers. However, Moneybookers' US customers cannot receive money and foreign customers cannot upload funds using cards or accounts located in the US. Moneybookers also offers escrow payments (for online trading) as well as online SMS and fax sending services.

Ами Като гледам лимитите си явно ме смята базаово в евро и после преволутира в лв - аз изрично писах да е долара, още не съм си аднал картата чакам онзи пич да потвърди ще става ли бизнеса, просто ми е страно искам си ги взема в долари и баланса да е в долари ако ще да е динамичен ми ги смята и евра и долари, но като реша си ги тегля чак тогава ги конвъртне доларите

Голям базик този мъниброкерс, регнах се аднах си карта за секунда си я верфайнах ама не мога withdraw-вам щото само Visa Можели :D та айде сега регвах и банката иначе стабилно ми се увеличва лимитите кефи ме сега само и ако не ме ореже от комисонни ще взема я заобичам :D :D :D

Мда, можеше с карта, но с техният Mastercard, ама нали е трудно и там. :) А не става ли с Класика? Я, странно. Я давай още инфо, май са си оправяли системата последните няколко години.

Поне ти е весело ако не друго.

Ами всичко е точно, като адваш карта те карат като веривайваш да пишеш сумата за разика от пейпала :D ама както разбрхме само виза приемат аз имам виза електрон и не стана иначе сега аднах сметката в банката и 2-3 дни чакам код както в пейпала всичкое горе долу същото мисля че имат яки комисионни при свалняе на кинти само некво фиксрано ама нз знам до кога иначе като пращаш кинтити е от поредякъа на 1.90% на целата сума иначе всичко е да сейм с пейпала

Ами всичко е точно, като адваш карта те карат като веривайваш да пишеш сумата за разика от пейпала :D ама както разбрхме само виза приемат аз имам виза електрон и не стана иначе сега аднах сметката в банката и 2-3 дни чакам код както в пейпала всичкое горе долу същото мисля че имат яки комисионни при свалняе на кинти само некво фиксрано ама нз знам до кога иначе като пращаш кинтити е от поредякъа на 1.90% на целата сума иначе всичко е да сейм с пейпала

Защо не става виза електрон, нали приемат виза?

Е те са разлчни принципно .... не знам казвам ти не може ;/ та сега чакам за банката 2-3 дни

Да знаете малко куча марка е ей сега ми пратиха сумата директно превалутираха сметката в лева не го запзиха в долари и на някъв кучи курс, дето ако бе по фиксинга щях да мога черпя тука колегите с 15 големи порции шкембе чорба :D :D :D :D :D

Toва за банката ще чакаш поне 15 дена, иначе трябваше да си направиш акаунта в една и съща валута както ти казах по-горе, една и съща с тази която ще получаваш и с банковата ти сметка!:rolleyes:

Горе