Как става Moneybrokers

От: Как става Moneybrokers

2-3 Дни :)

Няма значени ква е валутата ми - аз като искам долари и долари получвам не обрнати в лева долари. В момента имам Х сума долари в пейпла си а сметка ми е в евра. При по-добър курс решавам да си ги тегля и конвъртвам доларите, е тук за жалост не може в мънито ;/

Е те са разлчни принципно .... не знам казвам ти не може ;/ та сега чакам за банката 2-3 дни

Те и виза електрон поддържат. Странна работа:

2zf76a1.jpg

Скоро и аз ще пробвам пък дано стане.

п.п. Името нарочно ли си го сбъркал - "Moneybrokers"?

Последно редактирано:

Е това е като ще верифицираш картата - а къде съм сбъркал - сигурно е от невнимание нещо много грешки допускам от бързина

Е това е като ще верифицираш картата - а къде съм сбъркал - сигурно е от невнимание нещо много грешки допускам от бързина

Старото име на сайта е Moneybookers, а новото Skrill. Ти си писал Moneybrokers, явно от невнимание :)

За картата разбрах, че не си успял да верифицираш виза електрон, което е странно защото сайта я поддържа.

Ами да прав си за името чак сега заеблзах кво съм писал, нищо.

Аз казах че съм вефицирал виза електрон но не мога да изтегля парите/withdraw/ на виза електрон, само на виза и за това си аднах банковата сметка

Два въпроса...
за да ми преведат пари в акаунта, какво трябва да дам на купувача. ID или имейл на Moneybookers сметката ми.
И от къде мога да прехвърля пари от моята Moneybookers сметка към дебитната или ePay.bg сметка.

Въпросите не са актуални вече...намерих отговорите.
Сага имам друг проблем, при регистрацията съм вписал валута Евро...а банковата ми сметка и разплащанията са в долари. Писах им дали може да ми сменят основната валута.

Последно редактирано:

Горе