Izvunzemen
Active Member
За суми над 1 000 долара (въпреки че ги тегля в евро) от уестърн юнион трябва изпращача да ви е записал и второто име- това ми каза служителка на ЦКБ миналия път, в който отидох да си тегля парите. Попринцип съм теглил суми над този праг от същата банка и никога не съм имал проблем. Казах и, че това е гугъл адсенс и си попълвам полета, а плащането става през автоматизирана система и няма дори къде да го въведа това второ име, а тя ме гледаше като теле.
После отидох в експресбанк и си изтеглих парите без проблем.
Писах на ЦКБ и казаха, че такива са изискванията според договора с уестърн юнион, след като им споделих, че от друга банка съм си изтеглил парите без проблеми дори ми поискаха името на банката и номера на превода, за да репортнат на WU ебаси наглите пед**и. Писах им да го духат, естествено.
Чудя се какво ще стане, ако и тази банка започне да ми отказва преводи, някой имал ли е подобен проблем, защото към момента това е временно решение.
После отидох в експресбанк и си изтеглих парите без проблем.
Писах на ЦКБ и казаха, че такива са изискванията според договора с уестърн юнион, след като им споделих, че от друга банка съм си изтеглил парите без проблеми дори ми поискаха името на банката и номера на превода, за да репортнат на WU ебаси наглите пед**и. Писах им да го духат, естествено.
Чудя се какво ще стане, ако и тази банка започне да ми отказва преводи, някой имал ли е подобен проблем, защото към момента това е временно решение.