vladko82
Active Member
Явно трябва като си свършат работата в Румъния,да дойдат и да се развихрят в България от Румънската Прокуратура!Меко казано съм изненадан от статистиката.http://www.blitz.bg/news/article/307273
Не ми пука дали България е по-бедна от Румъния, пука ми аз колко съм богат. Затова всеки да гледа неговата си банкова сметка да увеличава, а не да се чуди как държавата ще дръпне. Държавата никога няма да дръпне, но определени хора ще дърпат напред.
Не ми пука дали България е по-бедна от Румъния, пука ми аз колко съм богат.
Тръгнахме заедно, но Румъния някак изпревари, а ние затънахме, ей това стана. Което говори само едно - от племето е, не от мизерията.
Значи първо ще пренебрегна факта, че си тотален идиот без извинение. Второ, че това да се правиш на провокативен и нагъл вървеше някога, сега е просто смешно, но го отдавам на първия факт. Та като оставим настрана тези факти ще кажа, че не може да си богат в бедна държава!!! Невъзможно е. Особено в БГ. Казвам богат в истинския смисъл на думата, не като тия мишоци със спечелените случайно 1-2 милиона, които ще загубят инвестирайки в нещо, което тотално не разбират. Не тия като Домусчиев и Черепа, понеже те са богати благодарение на една система, до която нормалните хора са нямали възможност да се докоснат.
Мислят, че са богати такива като теб, но това е заблуда. Които за някакви си 100к панаири правят и копират някакви смешници от холивудските филми...сигурен съм, че "Вълкът от Уолстрийт" ти е мотото в живота, нали драги ми смехурко :lol: Спечели още малко и ще ме разбереш. Даже ще си ми благодарен.
Нещастие е в бедна държава човек да е богат, особено ако е толкова тъп, че да не си дигне парцалите от нея овреме!
Блинки тук е прaв. В бг дa си богaт е дa си покaжеш джипa или последния модел смaртфон с цел дa предизвикaш зaвист. Лошото е, че тези нещa достaвят удоволствие нa богaтите бългaри. Но имa възмездие, споко.
Истината е, че нищо не ти пречи бизнеса да ти е интернационален. Ти може да си седиш в България и да правиш сделки в Австрия. Всеки човек, който се намира в Европа може да направи 20-30 милиона, независимо в коя държава живее. Всичко друго е оправдание.
Ако си беден, богатите хора са ти най-големите приятели. Защото само богат човек може да инвестира в теб и теб да те направи богат. Нито 1 беден не може да го направи това. Рано или късно ще ти трябват пари на други хора, дали ще е от банка или от богат човек, няма значение, хубаво е другите да имат много пари, да имат толкова, че да не знаят какво да правят с тях. Така най-лесно да вземеш и ти достатъчно пари, че да осъществиш мечтата си да развиеш бизнес.