Във видеото имаше момент, в който казват: "Какво се случи с тази прекрасна страна". Кога е била прекрасна? По царско време нация и държава са просперирали, имали сме национални идеали живи. Видеото си е чиста пропаганда към хората от Украйна и Белаурс, че видите ли България влезе в ЕС и яко се прецака, да не вземете да последвате нейния пример.
Гледам клипа и се чудя какво ни раздели ,ние бяхме едно семейство . Какво ни накара да се обърнем един срещу друг .Това момче Пламен което загина вече никой не се сеща за каузата му ,че той го направи за нас - не за себе си . Не знам до къде ще стигнем като не отвръщаме на удара и неправдата .
Нещо ни липсва за да сме пред румънците ,а одговора е във въпросами .
Точно така, но по лесно е да виниш ЕС или които и да е за нашата кочинка.
Липсват ни управници. От цял свят само Украйна и България се разпищяха, че си затварят въздушното пространство, даже поляците(които повече от наш Чехльо плюят Русия) им дадоха коридор. Дори Ирак казали на САЩ(при молба да си затворят въздушното пространство за руски самолети), че ще си помислят и даже не им отговорили...
Извода е, че Украйна и България си делят първите 2 места като топ марионетни правителства на САЩ в света.
Бъркаш както винаги - любимите ти от Гърция бяха 1-вите, които казаха НЕ!
За поляците не знам, може да са им казали различни неща от руското външно!
Гърците казаха НЕ на САЩ.
Знам, че си по принцип на капиталистическо-соросоидна вълна, ама няма нужда да ги защитаваш нашите продажници.