K krmihova New Member 8 Октомври 2008 #22 От: Календар на рожденниците 12 Октомври Последно редактирано: 8 Октомври 2008
Ivo_ Well-Known Member 14 Октомври 2008 #27 От: Календар на рожденниците офтопик: Месеца с най-малко дни...има най-много рожденници!
strana Well-Known Member 14 Октомври 2008 #28 От: Календар на рожденниците Грешна статистическа извадка 9 декември
Ivo_ Well-Known Member 14 Октомври 2008 #29 От: Календар на рожденниците Обаче Талов си е записал Радев на 30ти февруари
strana Well-Known Member 14 Октомври 2008 #30 От: Календар на рожденниците Имаше едно руско филмче преди години, "31 юни" се казваше...., та може би Talov ще стане режисьор като порасне, а Radev ще се качи на черешата
От: Календар на рожденниците Имаше едно руско филмче преди години, "31 юни" се казваше...., та може би Talov ще стане режисьор като порасне, а Radev ще се качи на черешата
TaloV Well-Known Member 14 Октомври 2008 #33 От: Календар на рожденниците е, на тази дата ми е казано , и на нея съм записал
Ivo_ Well-Known Member 14 Октомври 2008 #34 От: Календар на рожденниците Е, няма лошо де. Ама кога ще го поздравиме човека? ...а, и няма да почерпи.
От: Календар на рожденниците Е, няма лошо де. Ама кога ще го поздравиме човека? ...а, и няма да почерпи.
strana Well-Known Member 14 Октомври 2008 #35 От: Календар на рожденниците ми ОК... в края на краищата ти имаш блог за рождени дни, така че по-добре от нас знаеш, че има ора, родени на 30 февруари и 31 юни
От: Календар на рожденниците ми ОК... в края на краищата ти имаш блог за рождени дни, така че по-добре от нас знаеш, че има ора, родени на 30 февруари и 31 юни
TaloV Well-Known Member 14 Октомври 2008 #36 От: Календар на рожденниците Епа да :d :d :d много съм затрит
A adi Well-Known Member 1 Ноември 2008 #39 От: Календар на рожденниците тези които са родени през м.ноември хич да не си траят
bodydoc New Member 1 Ноември 2008 #40 От: Календар на рожденниците по черешово време Последно редактирано: 4 Декември 2008