mamaweb.bg
New Member
здравейте, искам да сложа няколко калкулатора на сайта си - Овулационен калкулатор, Пол-калкулатор и Термин-калкулатор. тук bgstuff.net/kalkulatori/kalkulatori-za-zheni-i-majki има линкове към подобни на тях. някакви идеи?
А само да попитам в стила на темата, майките имат ли нещо различно в цикъла си спрямо жените, които не са майки? Защото и това може да е отговор на това защо са разделени. Знам, че на жените, които нямат деца протича доста по бурно "периода" им. А аз лично видях и самото произведение на изкуството и искам да кажа бравос на Харкона - много добро му се е получило. Естествено, честито на новия притежател на разработката.
Изчисленията се базират на китайския календар и понятието лунарна възраст.що за резултати дава този калкулатор :lol: някоя жена ако му повярва, че ще има момиче а се окаже момче ? какво ще правят със стаята обзаведена изцяло в розов тон![]()
Изчисленията се базират на китайския календар и понятието лунарна възраст.![]()
това го пише - видях го, но мисълта ми е, че такъв калкулатор няма място в сериозен сайт(лично мнение)
това го пише - видях го, но мисълта ми е, че такъв калкулатор няма място в сериозен сайт(лично мнение)