@Linetta, @redrum направи много. Той разбира от социални мрежи и благодарение на него първата тема за успеха на @biaaro е
факт. Те отговарят на запитвания в темата. И на ЛС сигурно са получили доста въпроси...
Все някой трябва да поеме инициативата.
но според мен от началото не стана ясно какво ще се прави
по-късно помислих, че в една тема всеки успял ще има възможност да опише как е успял - видяхме и темата на biaaro.
След това прочетох и за някакви наръчници (какво е домейн, хостинг, wordpress и т.н.).
или иначе казано - още не знам какво ще се прави...
Kъм неяснотата да добавим и това, че повечето не обичаме да поемаме инициативата а чакаме някой да ни каже: "свърши това и онова". :mrgreen:
в началото попитах дали форума ще се рекламира - мисля, че казахте да. След това закачих темата за рекламните позиции тук - които така и така стоят празни - и вметнах идеята за бартер (т.е. щомще се рекламира форума - би могло нещо да се направи за размяна на реклама - примерно имам сайт с 2к посещения - аз поставям реклама на инициативата/форума, Вие (админите) поставяте моя реклама тук във форума).
Съжалявам за offtopic-a.
Oтносно банерите които е направил @2fast4you.
'арни са
но на мен лично не ми харесват реклами с коли, яхти, самолети, долари (?!) и т.н.
мисля, че трябва нещо по-скромно, за да не останат хората разочаровани