Linetta
Active Member
От: Кампания "Успей с нас" - мотивационни текстове
Ето едно предложение и от мен, щото иначе само се обаждам като "черна станция" акъл да давам. :| Всъщност е "преработено"/вдъхновено от това на Блинки. Поокръцках го малко, защото наистина началото трябва да е кратко:
Това си го представям боцнато на лендинг страничката и след него клипче и някоя инфографика, която да показва статистически данни за развитието на интернет бизнеса през годините + процентите за американските домакини както и инфо за печалбите на гигантите, средните фирми и гурутата от бранша. Някъде трябва да споменем, че е безплатно - да не се уплаши народа.
Ето едно предложение и от мен, щото иначе само се обаждам като "черна станция" акъл да давам. :| Всъщност е "преработено"/вдъхновено от това на Блинки. Поокръцках го малко, защото наистина началото трябва да е кратко:
Здравей и добре дошъл сред нас.
От 2ххх година нашия форум е сборен пункт и отправна точка за българските интернет предприемачи. През изминалите години натрупахме опит и познания, разрешихме множество проблеми и усвоихме ценни уроци, които с гордост ни позволяват днес, да се чувстваме равнопоставени членове на все по-разрастващата се глобалната общност от хора, занимаващи се с интернет бизнес.
Водени от основната идея, довела до създаването на интернет, а именно свободното споделяне на информация и знания, ние стартираме уникалния по своята същност проект за България – „Успей с нас“ и те каним да се включиш и ти.
Как може да стане това?
Ако се питаш:
• Как мога да изкарвам допълнителен доход, отделяйки няколко часа на ден?
• Как, къде и кой ще ми даде напътствия и помощ за да започна?
• Какви са шансовете да стана добър и да печеля онлайн?
• Какви са перспективите за развитие и до къде мога да стигна?
• Има ли и други като мен?
Отговор на всички тези въпроси ще намериш тук при нас. И не само това! Приятелска обстановка, експертна помощ, мотивиращи примери и практична и полезна информация, за всичко онова, което е необходимо за да започнеш, дори от нулата, своя предприемачески път в интернет.
Всяко начало е трудно, но знай че няма невъзможни неща.
Стани част от нашата общност - успей с нас!
Това си го представям боцнато на лендинг страничката и след него клипче и някоя инфографика, която да показва статистически данни за развитието на интернет бизнеса през годините + процентите за американските домакини както и инфо за печалбите на гигантите, средните фирми и гурутата от бранша. Някъде трябва да споменем, че е безплатно - да не се уплаши народа.