lowriderzzz
Well-Known Member
От: Качване на съдържание наведнъж - добре ли е за SEO?
Е, аз чак 1000 нямам, за това качвам по 2-3 на седмица.
Иначе относно линк билдинга - колко линка в статията г/д е добре да имам? Примерно 1 прекалено малко ли е и 5 прекалено много ли е?
И линковете трябва да сочат към статии от МОЯ сайт или е по-добре да сочат към други материали от други авторитетни сайтове? (но, ако е второто не знам това защо да е добре - по този начин все пак си изкаравам трафика от сайта)
Качването на статиите веднага има и предимство и недостатъци.
Най-добре пускай по 2-3 на ден. Но си подготви и статии за момента когато свършат тези сега. Новия контент за сайта има много голямо значение за търсачките, т.е. ако всеки ден пускаш ново съдържание и гугъл ще влиза всеки ден в сайта ти и обратното ако пускаш ново съдържание в месеца веднъж и ботовете ще влизат по рядко и по рядко ще ти се актуализира индекса в търсачката.
Ако си качиш статиите веднага и имаш добър линкбилдинг, те ще бъдат бързо индексирани и ще се появят сравнително бързо в търсачката и съответно ще получиш бързо трафик от тях. Но това не означава че следващите 5 месеца не трябва да публикуваш нищо. Ние примерно публикуваме всеки ден на сайт по 4-5 статии и дори да имаме 1000 написани не ги пускаме наведнъж, за да може всеки ден да има нова информация.
Е, аз чак 1000 нямам, за това качвам по 2-3 на седмица.
Иначе относно линк билдинга - колко линка в статията г/д е добре да имам? Примерно 1 прекалено малко ли е и 5 прекалено много ли е?
И линковете трябва да сочат към статии от МОЯ сайт или е по-добре да сочат към други материали от други авторитетни сайтове? (но, ако е второто не знам това защо да е добре - по този начин все пак си изкаравам трафика от сайта)