Здравейте, колеги!
Предлагам качествено изработване на онлайн магазини. Преди да започна с описа, нека първо сложа една таблица с нещата, които получавате базово. Те не са всичките, но ги слагам тук за начинаещите.
Всеки, който поръча магазин при мен получава:
- Коректност в отношенията
- Качество и честност
- Допълнителни екстри, които никой от форума не предлага
Всеки клиент получава безплатно:
- Тема ( Напълно безплатно купувам за Вас темата, която си харесате от themeforest.net, например )
- Модули ( Допълнителни функционалности, които ще Ви бъдат предложени и които можете да видите по-надолу в темата )
- Екстри ( За първите трима клиенти от средния план, пускам безплатен конкурс във форума за лого дизайн, съгласно правилата + останалите екстри в плановете. За първия клиент, безплатен хостинг, двойно повече от посочените планове )
Изпратете ми задание, за да определя мога или не мога да се заема с поръчката и да Ви насоча към план. Плана се определя в зависимост от желанията на клиента за допълнителните екстри + сложността на поръчката. Цените за първите клиенти ще бъдат намалени. Цените ще бъдат обявени публично в темата скоро. 50% се заплаща преди старта на работата за теми и модули, а останалите - ако харесате това, което съм направил. Ако не одобрите работата ми, Ви връщам всички пари, които не са дадени за лицензи за модули и теми.
Ако трябва аз да Ви направя задание, то цената ще бъде двойна, защото не мога да проникна в мислите Ви и да разбера какво искате.
Други безплатни услуги:
- Вкарване на всички категории в сайта
- Попълване на страници от типа "Общи условия", "Условия за доставка" с Ваш текст, код и т.н.
- Конфигурация на вградения модул "приветствие", в който можете да интегрирате видео и описание за магазина Ви + други неща
- Създаване и конфигуриране на имейл акаунти до 10 броя на магазин
Относно модулите, напълно безплатно получавате:
1. Модул за харесване на facebook страница
2. Модул за експорт/импорт - Total Import PRO
3. Модул за блог
4. Модул за смяна на беграунда
5. Модул за логин със социалните мрежи
6. Модул за бърза поръчка на артикул от сайта без регистрация за 30 секунди
7. Интегриране на разплащателни системи като PayPal
8. Интегриране на опция чат с клиенти
9. Специален модул, който може да търси в Google снимки, съответсващи на заглавието на продукта
+ други модули при желание
ЦЕНОРАЗПИС
Всички услуги, които предлагам са само за версия на Opencart 1.5.6, 1.5.6.x
1. Инсталация и активация на модул от Ваш файл - 10 лв/бр*
2. Инсталация и активация на тема от Ваш файл - 20 лв/ бр*
3. Пълна конфигурация на модул до постигане на желания резултат - 35 лв ( Не важи за SEO модулите )
4. Пълна конфигурация на тема до постигане на желания резултат - 130 лв
5. Вкарване на Ваша информация в ст. страници "За нас", "Информация за доставка" и т.н. + напасване в страниците - 10 лв/страница
6. Интегриране на разплащателна система PayPal - плащане с баланс или кредитна карта с валута български лева в магазина - 40 лв
7. Интегриране на добавка за автоматично публикуване на нови продукти във Facebook - 36 лв*
* Цената не включва никаква конфигурация
Ще се обновяват.....
ЦЕНИ НА ПАКЕТНИТЕ УСЛУГИ
Пакет Start - 300 лв НОВА ЦЕНА 270 лв до 25.1.16 + 6 месеца хостинг
Пакет Standart - 500 лв НОВА ЦЕНА 470 лв до 25.1.16
Пакет Plantium - 800 лв НОВА ЦЕНА 740 лв до 25.1.16
Общо взето е това, ако се сетя нещо ще го добавям. Ако имате въпроси, не се притеснявайте да питате тук или на лс. Също така, както винаги няма никакъв проблем да хейтвате, критикувате без или с основателна причина...
МНЕНИЯ ЗА РАБОТАТА С МЕН:
Поздрави,
Предлагам качествено изработване на онлайн магазини. Преди да започна с описа, нека първо сложа една таблица с нещата, които получавате базово. Те не са всичките, но ги слагам тук за начинаещите.
Всеки, който поръча магазин при мен получава:
- Коректност в отношенията
- Качество и честност
- Допълнителни екстри, които никой от форума не предлага
Всеки клиент получава безплатно:
- Тема ( Напълно безплатно купувам за Вас темата, която си харесате от themeforest.net, например )
- Модули ( Допълнителни функционалности, които ще Ви бъдат предложени и които можете да видите по-надолу в темата )
- Екстри ( За първите трима клиенти от средния план, пускам безплатен конкурс във форума за лого дизайн, съгласно правилата + останалите екстри в плановете. За първия клиент, безплатен хостинг, двойно повече от посочените планове )
Изпратете ми задание, за да определя мога или не мога да се заема с поръчката и да Ви насоча към план. Плана се определя в зависимост от желанията на клиента за допълнителните екстри + сложността на поръчката. Цените за първите клиенти ще бъдат намалени. Цените ще бъдат обявени публично в темата скоро. 50% се заплаща преди старта на работата за теми и модули, а останалите - ако харесате това, което съм направил. Ако не одобрите работата ми, Ви връщам всички пари, които не са дадени за лицензи за модули и теми.
Ако трябва аз да Ви направя задание, то цената ще бъде двойна, защото не мога да проникна в мислите Ви и да разбера какво искате.
Други безплатни услуги:
- Вкарване на всички категории в сайта
- Попълване на страници от типа "Общи условия", "Условия за доставка" с Ваш текст, код и т.н.
- Конфигурация на вградения модул "приветствие", в който можете да интегрирате видео и описание за магазина Ви + други неща
- Създаване и конфигуриране на имейл акаунти до 10 броя на магазин
Относно модулите, напълно безплатно получавате:
1. Модул за харесване на facebook страница
2. Модул за експорт/импорт - Total Import PRO
3. Модул за блог
4. Модул за смяна на беграунда
5. Модул за логин със социалните мрежи
6. Модул за бърза поръчка на артикул от сайта без регистрация за 30 секунди
7. Интегриране на разплащателни системи като PayPal
8. Интегриране на опция чат с клиенти
9. Специален модул, който може да търси в Google снимки, съответсващи на заглавието на продукта
+ други модули при желание
ЦЕНОРАЗПИС
Всички услуги, които предлагам са само за версия на Opencart 1.5.6, 1.5.6.x
1. Инсталация и активация на модул от Ваш файл - 10 лв/бр*
2. Инсталация и активация на тема от Ваш файл - 20 лв/ бр*
3. Пълна конфигурация на модул до постигане на желания резултат - 35 лв ( Не важи за SEO модулите )
4. Пълна конфигурация на тема до постигане на желания резултат - 130 лв
5. Вкарване на Ваша информация в ст. страници "За нас", "Информация за доставка" и т.н. + напасване в страниците - 10 лв/страница
6. Интегриране на разплащателна система PayPal - плащане с баланс или кредитна карта с валута български лева в магазина - 40 лв
7. Интегриране на добавка за автоматично публикуване на нови продукти във Facebook - 36 лв*
* Цената не включва никаква конфигурация
Ще се обновяват.....
ЦЕНИ НА ПАКЕТНИТЕ УСЛУГИ
Пакет Start - 300 лв НОВА ЦЕНА 270 лв до 25.1.16 + 6 месеца хостинг
Пакет Standart - 500 лв НОВА ЦЕНА 470 лв до 25.1.16
Пакет Plantium - 800 лв НОВА ЦЕНА 740 лв до 25.1.16
Общо взето е това, ако се сетя нещо ще го добавям. Ако имате въпроси, не се притеснявайте да питате тук или на лс. Също така, както винаги няма никакъв проблем да хейтвате, критикувате без или с основателна причина...
МНЕНИЯ ЗА РАБОТАТА С МЕН:
Колегата се справи много добре с работата. Инсталира модули, ръчка по кода разни неща..Доволен съм и препоръчвам. Разбира ги нещата, а като му дойде времето ще покажа и магазина, защото още не е стартирал официално..
Поздрави,
Последно редактирано: