От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg
Здравейте... бих искал да попитам клиентите на delta.bg:
1) Знаете ли с какъв канал разполагате към чужбина и дали е споделен? Виждам за наетите им сървъри са само 2 мегабита, т.е. има потенциална опасност тази скорост да си я делят няколко човека на VPS.
2) Това май е основното..... имате ли впечатление, че тази фирма се крепи на стабилен екип или основно ви помага и отговаря един човек, вероятно шефът или системният администратор?
Защото досега ползвах... една друга фирма, не искам да правя анти-реклама. Тя се крепеше на двама свестни хора, но напуснаха в търсене на развитие.
И всъщност в България се получава следното - ако нещо е добро и евтино, то е несигурно, защото се постига с малък ресурс. Ако е голямо, е скъпо, но сигурно. С две думи - "безплатен обяд няма".
Та ви моля за искреното ви мнение - смятате ли, че delta.bg се поддържа от добре стикован и голям екип, или всичко се крепи на един-двама "ентусиасти" (в добрия смисъл на думата)? Никога не съм ги ползвал. Но е ужасно да разбереш, че изведнъж даден човек напуска, ти си вкарал маса пари, настроил си всичко и трябва пак да се местиш. Ако смятате, че и там ситуацията е такава, директно ще ходя при някой от големите и ще си плащам повече, но поне да знам, че съм спокоен
В момента в настоящия си доставчик имам няколкостотин неизразходвани лева, а нищо не е както преди