От: Квартира/Апартамент в София?
Много зависи къде трябва да ходиш, за да си избереш квартал. Според мен, хубави квартали са Гео Милев /близо до Плиска, тоест тролеи, автобуси и т.н./, Изток, Слатина /част от нея, защото има някакви цигански къщи по натам/, Редута /аз го харесвам квартала повече е пълен с млади хора, семейни с деца и е сравнително спокойно, близо до Ситняково и минава автобус, който стига директно до НДК/, Дървеница, Дианабад/нещо е скъпо последно време като гледам/, Младост 1 към Кауфланд
и близо до метрото, Яворов/не съм запозната с обстановката, но е на Цариградско шосе/. По принцип хора, които познавам, са си доволни от Младостите
Като че ли Илиенци, Надежда, Западен Парк, Света Троица, Банишора, Обеля и Люлин /не съм ходила много, но май не е много хубаво/. За агенциите- ами през агенция, ако нямаш познати имам тук един телефон на един познат на майка му, но нз колко е сериозна. Агенция- внимание, не ги слушай какво предлагат, а кажи ти какво искаш! Договор и с агенцията, защото би трябвало да има един период, в който ако не ти хареса жилището, да се махнеш и да ти върнат кинти, но, уви, ако не го съобразиш това абсурд/вече се опарих неведнъж/. Аз не бих се преместила в квартал с парно, че малко май е непредсказуемо
Друго, което се сещам, е цена: средна цена /и за кварталите на бул.България/ е 350лв за едностаен полуобзаведено или обзаведено. Бях капарарила едно за 300лв, жалко, че не пита по-рано
, отказах се /Манастирски ливади, липсва инфраструктура добра,но инак нелош квартал
/. Не слушай брокери, които ти казват, че току що са дали жилището на някого и имат нещо много добро за теб, но скъпо...