Стига писа глупости бе простак, ходи бойко да та чука в гъза и да си мислиш, че та оправя, стига си писал в темите ми, че си толкова прост, че думи нямам за тебе.Наглост и безочие е да поканиш премиера и да не му задаваш неудобни въпроси, а да му се мазниш и да му се подхилкваш. Журналистите трябва да критикуват и да стоят неутрално.
Ти си най-простия човек, който съм виждал, сериозно. Бойко дори 2 метра кол в гъза да ти набучи и да те закове пред МС - ти пак ще му се радваш, много си прост, чак ти се чудя тролваш ли, платен драскаш на герб ли си, какво си.
Мен като "БЕСЕПАР" според тебе, ме интересуваха доста въпроси, които Кеворк не зададе, както и много други хора ги вълнуваха. Бойко спомена, че бюджета им бил повече - повече, повече ама винаги са на дефицит с 1 милиард, а тройната излизаха с излишъци, много добре манипулира, а Кеворк, тоя универсален боклук даже не посмя да му опонира по нито 1 тема, много платен журналист, от километри му личи, аз го хванах още от началото, че е сложен да хвали ГЕРБ, голям боклук ейй...
за 3 и прогнозни 4 години дефицита общо ще е около 8 милиарда - къде са тея пари? Какви реформи направиха, че сме на дефицит? Попринцип на дефицит се излиза ако се правят някакви реформи - къде направиха реформи? В кой сектор? В образованието? В медицината? Нищо не направиха, само крадът, лъжат, грабят, дерибедействат - такава мръсна гадна долна крадлива хунта начело с бойко мутрата никога не е имало в България от 23 години насам. Само универсален боклук и крадец би си позволил да убие малкия и средния бизнес и да замрази доходите за 3 години, и да има наглостта да гледа в очите избирателите си - нищо, идва му края на тоя боклук, другата година всичко ще си дойде на мястото.
Станишев му бил виновен, че нямало пари за пенсии сега - абе тъпанар, Станишев как намираше пари на 3 и 6 месеца да вдига доходите, пък ти за 3 години все на дефицит излизаш, еби му майката, колко трябва да си прост, че да вярваш на глупостите и лъжите на бойко мутрата. Съсипаха цялата държава, чак не знам как ще му оправят глупостите на тоя боклук бойко като се махне от властта другата година, защото просто народа вече тотално изнемогва, успяхме да станем начело на всички отрицателни класации по бедност, мизерия, безработица - а ГЕРБ ни ОБЕЩА - " СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ" - няма такъв простак и лъжец просто, за трепане е.
- ти нали и другата година ще гласуваш за ГЕРБ? Къде са им обещанията? Обещаха много неща, нищо не спазиха - прозрачна политика, увеличение на доходите - нищо не свършиха - ФАКТ, пред който само можеш да мълчиш и да казваш, че ми плащат, ама това е самата истина, много обещания, а нищо свършено, а най-вече - излъгаха хората, че ще живеят ПО-ДОБРЕ - КОЯТО Е ВИДНО И ЯСНО, ЧЕ НЕ СЕ СЛУЧИ, НИТО ПЪК ИМ УВЕЛИЧИХА ДОХОДИТЕ КАКТО ОБЕЩАВАХА.