Здравейте на всички. Всички бъдещи, настоящи клиенти или просто хора, които разглеждат моята услуга. За всеки един клиент наблюдавам статистика и как се развива сайтът му. На всички от вас съм писал с предложение да помогна, а доста от вас сами ме търсят като никога не отказвам да дам детайлна консултация.
Тук искам да опиша накратко някои важни аспекти за тези микро нишови сайтове.
Първо, това са сайтове. Те искат точно толкова грижа колкото полагате за всеки друг сайт. Да, класирането при тях е по-лесно. Да, след като веднъж го класирате можете да го изоставите за известно време като той сам ще ви носи лесни и пасивни доходи. Но не, след поръчката работата не свършва.
Не очаквайте като направя сайта да влезе в топ 10 и да започне на мига да възвръща инвестицията ви. Имало е такива случаи, да, но те са прекалено редки, за да се осланяте на тях.
Та, ето някои насоки за тези, които не са класирали сайтовете си или са били наказани:
1. Градете беклинкове константно. Не се изкушавайте веднъж в месеца да поръчате събмит в няколко стотин социалки. Собственоръчно изграждайте по 2-3 линка всеки ден и резултатите няма да закъснеят.
2. Диверсифицирайте линковете. Градете линкове от различни места - социални мрежи, артикъл директории, директории за сайтове и т.н.
3. Добавяйте линкове в тръстед сайтове. Препоръчвам с pr4+.
4. Ако имате възможност добавяйте ново съдържание. Две статии месечно с по 500-600 думи могат да свършат чудеса.
Това са моите насоки. Елементарни са, но по мен съдя, че имат ефект. Също така клиентите, които ги спазват до един са класирани на хубави места. Имаше един наказан човек, който просто приложи тази стратегия и от място 100 си върна позициите в топ 10 за по-малко от седмица.
Успех на всички!