R ReminD Well-Known Member 14 Август 2015 #1 уж тема щях да си пускам на 5000, то пък увисна работата
Blinky Owner 14 Август 2015 #2 Еми айде честито от мен. Скоро и аз ще закръглям, къде с полезни мнения, къде с не толкова. Но след премахването на бройката от Кофата и Офтопика, сега си трябва да се понапъна за тия 20К.
Еми айде честито от мен. Скоро и аз ще закръглям, къде с полезни мнения, къде с не толкова. Но след премахването на бройката от Кофата и Офтопика, сега си трябва да се понапъна за тия 20К.
BurnX Well-Known Member 14 Август 2015 #3 От: Кога ги чукнах 5000 мнения Много спам ще да е било.... честито
Blinky Owner 14 Август 2015 #4 Re: От: Кога ги чукнах 5000 мнения BurnX каза: Много спам ще да е било.... честито Увеличете... Той е и с 2 годинки по-дълго във форума. При мен е спама, като гледам.
Re: От: Кога ги чукнах 5000 мнения BurnX каза: Много спам ще да е било.... честито Увеличете... Той е и с 2 годинки по-дълго във форума. При мен е спама, като гледам.
$INeed$ Well-Known Member 17 Август 2015 #6 ReminD каза: уж тема щях да си пускам на 5000, то пък увисна работата Увеличете... Айде честито и от мен. Пожелавам ти още много по толкова.
ReminD каза: уж тема щях да си пускам на 5000, то пък увисна работата Увеличете... Айде честито и от мен. Пожелавам ти още много по толкова.
Ivo94 Well-Known Member 17 Август 2015 #8 От: Кога ги чукнах 5000 мнения 5k си е сериозна бройка и аз почти не напускам форума ама съм много далеч от толкова постове
От: Кога ги чукнах 5000 мнения 5k си е сериозна бройка и аз почти не напускам форума ама съм много далеч от толкова постове
nandibandi Well-Known Member 17 Август 2015 #9 От: Кога ги чукнах 5000 мнения Божеее, що новобранци са го отнесли, докато се генерира тая бройка.... Честито и от мен, нищо, че обикновено се държиш, като задник.
От: Кога ги чукнах 5000 мнения Божеее, що новобранци са го отнесли, докато се генерира тая бройка.... Честито и от мен, нищо, че обикновено се държиш, като задник.
Blinky Owner 17 Август 2015 #10 Ivo94 каза: 5k си е сериозна бройка и аз почти не напускам форума ама съм много далеч от толкова постове Увеличете... Защо бе? Идеалка вървиш.
Ivo94 каза: 5k си е сериозна бройка и аз почти не напускам форума ама съм много далеч от толкова постове Увеличете... Защо бе? Идеалка вървиш.
uni-web Well-Known Member 18 Август 2015 #11 От: Кога ги чукнах 5000 мнения Бацето честито и от мен, ма вземи са в ръки и пиши у тоя скайт, от кога та чекам.
От: Кога ги чукнах 5000 мнения Бацето честито и от мен, ма вземи са в ръки и пиши у тоя скайт, от кога та чекам.
bhopz Active Member 14 Декември 2015 #12 От: Кога ги чукнах 5000 мнения Честито и поздравления за това, че си толкова сериозен ! :clap:
M momcheto Well-Known Member 15 Декември 2015 #13 От: Кога ги чукнах 5000 мнения Коментар, за да видя мойта бройка хах. ПП... мислех, че са ми повече. Сега се депресирах.
От: Кога ги чукнах 5000 мнения Коментар, за да видя мойта бройка хах. ПП... мислех, че са ми повече. Сега се депресирах.