kolev89 каза:
Сайта ми е на един месец и малко по малко се развива. Въпросът ми е кога да започна да продавам реклама? За момента правя по 1 000 импресии на ден и работя поне по 2-3 часа дневно върху съдържанието и дизайна. До 6-12 месеца дали ще е възможно да продавам реклмно место вече? Благодаря би
http://serialite.com
Не знам от кога сайта изглежда по този начин, но евала. Това вече прилича на сайт

Относно въпроса ти ... бтв, нтв, тв7 са големи телевизции които не се нуждаят от агресивна рекламна политика, за да рекламират в сайт с по 200 - 300 - 400 посещения на ден. Можеш да се пробваш с някои по-малка и нова телевизия от сега а защот точно телевизия ? Там са големите $$$ :twisted: ... другото което е ако продължаваш в същия дух след 6 месеца ще си доста напред защото примерно сега хората са свикнали да гледат какво предстои в даден сериал на сайта на самата телевизия, но ако ти има даваш повече материал, повече снимки особено на мъжете в гадните сапунки ( момиченцата са луди по тях ) ще бъдеш забелязан и ще си събереш редовни потребители ... че след 6 - 12 месеца директно можеш да има скачаш на ушите на големите ако те вече не са скочили на твойте ... още нещо ... следи какви реалити формати излизат по света и когато се появи нещо успешно то със сигурност някои ден ще се завърти в бг ефира ... преди това да се случи запознай потребителите си с формата т.е. БЪДИ ПРЪВ ... другото което бих ти предложил е да следиш и сериалите които завладавят америка и да пишеш за тях преди да се врътнат тук ... доста разбъркано и не свързано го написах ...
- БЪДИ ПРЪВ, с крачка пред останалите
- продължавай в същия дух
- неспирай да развиваш сайта има много хляб в него
- давай на потребителите си това което те искат
- прави нещата така че не на теб да ти харесват а на твоите потребители
- не бързай с монетизирането на сайта и не се впускай в дългосрочни уговорки колкото и примамливи да ти звучат
- спазвай върховенството на закона
Надявам се нещо от гореизброените да ти е полезно