Кога очаквате следващият ПР Ъп 2011

mantaman

Well-Known Member
На последък май ПР ъпдейта е станал динамичен и не е май като преди в рамките на няколко дни да претръшка сайтовете и така до другият път.
Миналата година имах промяна на един сайт септември на един октомври и накрая на един декември, но все си мисля че януари би трябвало да има един Як ПР ъп.

От: Кога очаквате следващият ПР Ъп

То вече имаше "як" ъпдейт. Между 1-ви и 3-ти януари.

Явно съм го пропуснал, ама от 10+ сайта нищо не е мръднало при мен

Той оказа влияние основно на SERP-a, не беше с акцент на ПР (не, че другите в последно време са с кой знае какъв) :)

няма такъв ъпдейт за мен от всичките 35-40 домейна..:(

PR ъпдейта си е за PR само. Серпа се променя постоянно, няма нищо общо с ПР-а.

хмм днес има някакво раздвижване ..имам 3 x pr1 ..6xp2 i 3x pr3 засега

Аз съм го отписал, трябваше да е минал няколко пъти вече...
Пък и за какво им е, те нали отдавна се канят да го затрият - само помага на търговията с линкове.

При мен още няма нищо, но това отново ме навява на мисълта че и ПР ъпа ще стане динамичен като Серпа

Аз съм го отписал, трябваше да е минал няколко пъти вече...
Пък и за какво им е, те нали отдавна се канят да го затрият - само помага на търговията с линкове.

Аз си мисля че всъщност Г. Не е толкова против търговията с линковете поради няколко причини
- Линковете към даден сайт говорят на Г. две неща или там има нещо наистина интересно или пък хората са сериозни и наливат пари в сайта и двете неща явно Г. ги кльопа
- Ако премахнат ПР на линк пазара ще настане хаус и можеби временно ще спрат да се продават голяма част от линковете, а линковете за Г. са важни
- Ако бяха толкова против продажбата на линкове в техният алгоритъм щяха да му определят по малка тежест от колкото на съдържанието и търговията сама щеше да си умре

От: Кога очаквате следващият ПР Ъп 2011

От вчера-един чисто новичък сайт без почти никакво съдържание от N/A - > ПР 0 :D
Вътрешни страници на друг от 0 -> 2 :), homepage-a не е мръднал обаче и си стои на 4

Аз си мисля че всъщност Г. Не е толкова против търговията с линковете поради няколко причини
- Линковете към даден сайт говорят на Г. две неща или там има нещо наистина интересно или пък хората са сериозни и наливат пари в сайта и двете неща явно Г. ги кльопа
- Ако премахнат ПР на линк пазара ще настане хаус и можеби временно ще спрат да се продават голяма част от линковете, а линковете за Г. са важни
- Ако бяха толкова против продажбата на линкове в техният алгоритъм щяха да му определят по малка тежест от колкото на съдържанието и търговията сама щеше да си умре

1. Нали Гугльо е точно против това с пари да се издигаш.
2. Целта е линковете които хората си споделят да се хванат от Г, а не тези за които наливаш пари. Точно заради това Г е против търговията с линкове, защото им се прецаква идеята за алгоритъма.
3. Няма как да премахнат един от основните фактори в СЕО-то само защото има злоупотреби. Тя търговията няма да умре, ама хората се набутват, щото масово не знаят как се купува линк. От линк до линк има голяма разлика.

Г. Беше и против идеологията на китайската ком партия, и против ограничаването правата на хората за достъп до информация, а какво стана ???
Мотото на Г. е не ме гледай какво правя, а какво ти говоря

Гугъл са наели програмистите правили новата система на Мобилтел, за да им направят новия алгоритъм за ПР. Затова и ъпдейта се отлага за неопределено време както издаването на фактури от Мобилтел :)

То е ясно, че ъпдейта се е заиграл, обаче въпроса е колко ще продължи процедурата? Миналата година колко беше, може би седмица?

Аз тия дни имах здрави скоци в серп-а, за ПР-а ми е все тая.

Не чакайте няма да има до април месец пълен пр през всички сайтове

Последно редактирано:

И при мен има един аутоблог от N/A на 0 - явно е минало нещо.

Горе