Радвам се че най-накрая се получи някаква дискусия. Аз лично се двоумя между два варианта. Но е важно да спомена, че и двата варианта вече не включват никакви фрилансъри. Защо? Ами защото аз поне незнам начин да сключа договор с фрилансър (btw до сега работим само с фрилансъри от други държави. Причината за това, е че не искам да видя копие на магазина си на чужд домейн за България.) След това следва проблема с фактурите, а проблема, е че такива просто няма. И накрая текучеството и трудното предаване на работата от един на друг фрилансър. И в двата варианта става дума за намиране на сериозна софтуерна фирма, сключване на годишен/няколко годишен договор за поддръжка и нови разработки. Единственно се двоумя между:
1. Да си останем на сегашната система и да прехвърлим цялата работа на споменатата по-горе фирма.
или
2. Да започнем на чисти лист, с изцяло разработена от избраната от нас фирма система, която като за начало ще включва всички наши желания към момента, а с течение на времето ще се надгражда.
Хубавото на втория вариант (поне аз така си мисля), е че когато почваш на чисто няма нужда да се нагаждат един към друг различни модули/кодове писани от различни автори и системата като цяло ще е по-стабилна.
1. Да си останем на сегашната система и да прехвърлим цялата работа на споменатата по-горе фирма.
или
2. Да започнем на чисти лист, с изцяло разработена от избраната от нас фирма система, която като за начало ще включва всички наши желания към момента, а с течение на времето ще се надгражда.
Хубавото на втория вариант (поне аз така си мисля), е че когато почваш на чисто няма нужда да се нагаждат един към друг различни модули/кодове писани от различни автори и системата като цяло ще е по-стабилна.