Банко, ти не беше ли женен?8)
Банко, ти не беше ли женен?8)
А иначе мога да ти кажа кои със сигурност не стават - северно ирландките /моята не знам дали чете форума, за това съм толкова краен в изказа си:wink: /А къде жените са най най, от хората, които са пообиколили. Аз реално не съм шавал много много, но съм чувал за бразилките, рускините, полякините...някои други? Изключвам българките, те са най най.
Не си, спокойно :wink: Още повече и щом не си "много" шавал - тогава може
А иначе мога да ти кажа кои със сигурност не стават - северно ирландките /моята не знам дали чете форума, за това съм толкова краен в изказа си:wink: /
Обиколил съм състезания, познавам какви ли не нации. Споделям от личен опит :А къде жените са най най, от хората, които са пообиколили. Аз реално не съм шавал много много, но съм чувал за бразилките, рускините, полякините...някои други? Изключвам българките, те са най най.
За някои емиграцията е вид "мазохизъм" но този вид спада единствено към хората които са свикнали с методите "Познавам този няма никакви проблеми плащаме и си свиркаме" или "Ще го направим без никакъв проблем никой не гледа и не обръща внимание на тези неща" или най-често срещаното "Защо да не говоря по телефона докато карам аз съм най-добрия шофьор даже почти ме поканиха от Наскар". Голяма част от Вас слушат оплаквания от така наречените "Бай Гошо човека за всичко от а до я".
Това е абсолютна истина - ограничени до дупка в ежедневието си - бачка, дом, бар/пъб около 2 пъти в седмицата - разцепване и после пак бачкаторство и нищо странично, а да и венъж в седмицата, я идат на църква, я не.Уж им е хубаво и уредено всичко , това е само привидно , всъшност това е тотален контрол над действията , мислите , зомбиране на робота . Те са такива , хюманоиди , с настройки . Като излязат от средата си , примерно се объркат да дойдат на море - гледай какво става - тия са пустиняци бе - обувките си не могат да вържат , за това всичко искат да им е all inclusive , за да няма засечка на системата , да няма error 404 .
Това е заблудата на капиталистическия запад ! Уж им е хубаво и уредено всичко , това е само привидно , всъшност това е тотален контрол над действията , мислите , зомбиране на робота . Те са такива , хюманоиди , с настройки . Като излязат от средата си , примерно се объркат да дойдат на море - гледай какво става - тия са пустиняци бе - обувките си не могат да вържат , за това всичко искат да им е all inclusive , за да няма засечка на системата , да няма error 404 .
Както казват на село , много говориш , малко е**ш . Мии там чиниите или каквото правиш , и се прехласвай по високия интелектуален , културен и социален западен модел .
90% от Хората тук недоволстват от 10% данък , които плащат , ти сега ела разправяй за данък върху земята по която ходят , върху въздуха , които дишат . Абе направо те сгаштих от първия ред че си НАПАДЖИЯ и си дошъл за тараш . Няма да го бъде . Узурпатор ! Как не те е срам тебе? Ауууу .
1. Не съм мияч на чинии а си движа интернет бизнеса.
2. Не съм НАП-аджия и не съм дошъл за тараш. Но така като гледам ти си дошъл да си чешеш езика с несвързани и нелоялни мнения.
3. Може ли превод за "Узурпатор" не намирам думата в речника нито съм чувал такъв термин.
4. Свободата на словото ми дава пълното право да обсъждам всякакви теми включително и данъците и законовата структура на дадена държава.
5. Няма от какво да ме е срам защото заставам зад всичко писано от мен и до момента съм писал в теми в които съм наясно за какво иде реч а не просто за бройката.
Това е абсолютна истина - ограничени до дупка в ежедневието си - бачка, дом, бар/пъб около 2 пъти в седмицата - разцепване и после пак бачкаторство и нищо странично, а да и венъж в седмицата, я идат на църква, я не.
А къде жените са най най, от хората, които са пообиколили. Аз реално не съм шавал много много, но съм чувал за бразилките, рускините, полякините...някои други? Изключвам българките, те са най най.
Това пък с пазенето преди сватбата никога не съм го разбирал, иначе знам че от другата страна на черно море много приличат на нас с тази разлика и грузинци и арменци. По мои наблюдения девойката в днешно време не е ли сменила 2ма, 3ма преди сватбата и не е ли яла сопа от някой дебил не може да оцени свестния мъж.
Харесва ми хаоса тук, мога да отида където си искам тук и никой не ми държи сметка за това какво правя.
Колеги, това тук е изчезващ Дивия Запад и дайте да му се насладиме