pepo_999
Well-Known Member
мдааа, пиеш си бозичката и кондензираното мляко от торбичка, дрънкаш вашите за 40 стинки да отидеш на киноНе помня тока колко беше, ама примерно помня че ляба беше 6 стинки.
мдааа, пиеш си бозичката и кондензираното мляко от торбичка, дрънкаш вашите за 40 стинки да отидеш на киноНе помня тока колко беше, ама примерно помня че ляба беше 6 стинки.
Кога е бил 6 стотинки бе, беше 32 стотинки България, 36 стотинки Стара Загора или обратното. 6 стотинки беше бозата и баничката Накрая пуснаха и Пици по 62 ст. 6 стотинки беше и билетчето в автобуса Дъвки идеал за балончета 10 стотинкиНе помня тока колко беше, ама примерно помня че ляба беше 6 стинки.
Кога е бил 6 стотинки бе, беше 32 стотинки България, 36 стотинки Стара Загора или обратното. 6 стотинки беше бозата и баничката Накрая пуснаха и Пици по 62 ст. 6 стотинки беше и билетчето в автобуса Дъвки идеал за балончета 10 стотинки
2 стотинки може да бил около 50-те. Не вярвам да си чак толкова възрастен 6-7 стотинки е бил тока, дори повече. Около 50 стотинки беше хляба. Една Лада беше 5 000 лв. Ако вземеш да правиш някаква разбивка на ангро, при някакви усреднени заплати от 250 лв. една нова Лада е излизала 20 заплати.Аз помня и га тока беше 2 стинки още преди купоните
Ама нямаше банани2 стотинки може да бил около 50-те. Не вярвам да си чак толкова възрастен 6-7 стотинки е бил тока, дори повече. Около 50 стотинки беше хляба. Една Лада беше 5 000 лв. Ако вземеш да правиш някаква разбивка на ангро, при някакви усреднени заплати от 250 лв. една нова Лада е излизала 20 заплати.
Тока и сега на теория не с скъп, "просто" му слагат "добавки" микс зелена енергия, и става поне двойно на практика.
Но, ако те разбирам, ами да, точно комуналните услуги сега ни бъркат най-много в джоба. Но тук трябва да приспаднем, че навремето не е имало интернет, мобилни оператори. Много неща пък са били изключително евтини. Книги, квартири примерно, студентски стол. Безплатно образование, здравеопазване. Това са все ключови сфери от първа необходимост.
Имаше, но по НГ На мен като дете ми се "пукаха очите" по кокосови орехи, Киндер яйца, футболни топки и разни такива. Но имах късмета от тогавашна гледна точка леля ми да дава квартири в Бургас, и от чехи, унгарци и прочее, та... и до мен достигаше достатъчно.Ама нямаше банани