RealMoney
Well-Known Member
Тези питиета не са лочене а за пиене с кеф до 100-200 мл с добра скъпа пура или тютюн.
Баш, тъй!
Тези питиета не са лочене а за пиене с кеф до 100-200 мл с добра скъпа пура или тютюн.
Аз не знам какъв е смисълът да коментираш тема, по която очевидно си бос. Нито ще промениш мнението на някой относно алкохола, нито си полезен на някой за нещо...
Малко като досадните вегани/ вегетарианци. 2 мин. от началото на разговора и веднага се почва "Аз само да кажа, че не ям месо" и ти така "Аз само да кажа, че не пия алкохол". Nobody fuckin' cares!
Тц, тц, тц... каква къса памет. А кой ми налази темата за цигарените кутии, за да ми обяснява колко са вредни и как ''аз не пуша''?
Аз също, като досадните вегита влизам в темата, за да кажа, че почти не пия, обаче ми е интересно да видя как се кефите на етиловия спирт. Наздраве. Надявам се скоро скъпите Джонита да започнат да се продават декорирани с подобни снимки:
Ааан икъде не съм казвал директно подобни неща в темата. Иначе аз не пуша цигари, само на моменти пури. :Има разлика D
Джонитата са надценени. Слабо уиски като цяло, независимо от популярността си.
Селективна памет може би?
Винаги ми е било интересно обаче да видя как някои хора описват вкуса на даден вид алкохол. Майстор в тази дейност е Съмърсет Моъм, който особено в ''Острието на бръснача'' описваше зубровката така, че да ти се допие, ама много яко.
Аз лично никога не съм харесвала вкуса на уискито, пък и на който и да е алкохол и ми е доста интересно как ги разграничавате - една марка от друга. На мен ми е все една и съща шльокавица, която ти гори гърлото. Май ми липсват съответните рецептори...
Отбелязвам просто нямам намерение, а и време да споря
Още си пазя една бутилка Зубровка от времето когато бях в Полша. Страшна водка!!!!
Качествения алкохол е за дегустация не за наливане
Водка. Вътре има стрък "бизонска" трева в бутилкатаВодка ли е това? Аз бях останала с впечатление е, че е нещо като ликьор, понеже описанието в книгата изобилстваше от определения като ''аромат на прясно окосено сено'' и т.н..
Колега бива ли го това уиски ... на няколко пъти аха да го взема и все се разубеждавам ... половината коментари в нета са че не е нищо особено , а другата половина са че е едно от най-добрите в света ) та пред Дилема съм ...Айде, наздраве!
Колега бива ли го това уиски ... на няколко пъти аха да го взема и все се разубеждавам ... половината коментари в нета са че не е нищо особено , а другата половина са че е едно от най-добрите в света ) та пред Дилема съм ...
Всеки си има вкус, на един ще хареса на друг не, затова трябва да го опиташ, ако си готов да прежалиш 100 кинта за пиячка, давай не е кой знае какво.Колега бива ли го това уиски ... на няколко пъти аха да го взема и все се разубеждавам ... половината коментари в нета са че не е нищо особено , а другата половина са че е едно от най-добрите в света ) та пред Дилема съм ...
Домашната ракия на баща ми.
Принципно се разбира на другата сутрин дали е бил хубав алкохола или не. Ако повръщаш и те боли главата ментак е било 100%Селективна памет може би?
Винаги ми е било интересно обаче да видя как някои хора описват вкуса на даден вид алкохол. Майстор в тази дейност е Съмърсет Моъм, който особено в ''Острието на бръснача'' описваше зубровката така, че да ти се допие, ама много яко.
Аз лично никога не съм харесвала вкуса на уискито, пък и на който и да е алкохол и ми е доста интересно как ги разграничавате - една марка от друга. На мен ми е все една и съща шльокавица, която ти гори гърлото. Май ми липсват съответните рецептори...
Обикновено я докарва докъм 50-55. Рядко пия концентрат, но от тази ракия съм като змей. Пия и пея, а сутринта е лека Уискито е за лигавене, а и не върви със салата. Иначе си пия традиционните - джак, бушмилс, тюламор дю и прочее. Последно си купих някакво бушмилс с мед да си го лоча на почивката, защото нямаше мегдан за ракии и салати.Колко градуса е?
Ако повръщаш и те боли главата ментак е било 100%
Свалям шапка. Рикията винаги ми напомня за тате.Домашната ракия на баща ми.