Подвеждащо си тръгнал ... логото е едно и също и в двата вариатна ... просто горе е цветно, а долу не. и сега всички ще гласуват за шаренкото, пък не бива ... защото там надписа не е добър. В серифните шрифтове И-то е ужасно - главното И. Ако обърнеш внимание на естетиката в латиницата - 2 тънки греди и дебела наклонена ... нашето е точно обратно ... и поне според мен седи зле, а и според всички БГ шрифтописци. То кирилските шрифтове са само руски, та затова ... та вземи долния надпис.
Цветовете на долното почти не си личат. На първото пък сякаш са много изпъкващи.
Ако не беше надписа щях да съм 100% за първото, но надписа би стоял различно в зависимост от дизайна на сайта.
Гласувах за първото, но и второто би стояло добре ако цветовете на сайта са в същите пропорции.
Благодаря на всички колеги. Помогнахте ми доста - спирам се на първото лого комбинирано със втория текст. Като направим и окончателния вариант ще ви го покажа
Защо манипулирате "хората" че гласувайки не оставят съдбата си в чужди ръце.
Съдбата на поданиците на Задунаевската губерния отдавна е в чужди ръце с или без техния глас
Много партии се въртят горе нямаше ли да е по добре да сложите само логото на руските терористи от БКП(БСП) а за останалите се подразбира от всеки нормален човек чии продукт са.