delta_force
Active Member
От: Кои за бога са тези Боклуци?
Пълни дришльовци, после защо не съм влизал там от 1000 години сигурно...
Пълни дришльовци, после защо не съм влизал там от 1000 години сигурно...
Фън .
Аудиторията са си същите ритани зелки гледам.
Изключвам мембърите дето са активни и тука (тях честно не разбирам какъв го дирят там).
Направо да го фане яд човек, че си ги нямаме същите тия росни лавандулки тъдява... Да внесат малко хумор.
Ами вие сте виновни - тамън се регне някой подобен калъф и вие веднага "ААааааа, Ууууууу!!...:shock: ".
Ми не се прави тъй бе. Такива индивиди трябва да се прикоткват в началото. :beer:Да се направи необходимото да се почувстват уютно.
...Че да може да си ги подритваш редовно и дългосрочно, но все пак грижливо и отговорно.
За да не земат да се пръждосат.
Букмарквам темата, защото явно се очертава голям фън, а не ми се ще да го пропускам.
Ех тия идиоти ме баннаха, защото си казах мнението в темата ;D
скоро ще има голям хейт в моя блог към тоя нескопосан неандерталец, по точно мишкар и въшкар.
И на другите 2 места е зачезнала статията ти като гледам.
Тоя да няма раздвоение на личността? Щото е очевадно, че си изпраща сам писма, че пък си и отговаря и извършва действия, интересно.Тошков ми писа на мейла, че се е свързал с човека който е публикувал статията... и я изтрил.
Тоя да няма раздвоение на личността? Щото е очевадно, че си изпраща сам писма, че пък си и отговаря и извършва действия, интересно.