Това отнема много време и не съм запознат със сектора. Търся някое YOLO за малко скалпинг нагоре и после надолу.Пусни си некой алгоритмичен анализ.
Абе не използвам алгоритми. За това ми отнема време - аз си чета отчетите и сентимента из WSJ, Bloomberg, FT и др.Хубу айде.
Ще ти дам няколко, пък да видим какво ще ти кажат алгоритмите.
BP, XOM, CPE, TTE
И да не пропусна OXY
И едно по-различно VPK.AS
Епа честито.@metaverse дадох последните си парички, за да шортя FB и изкарах 35 кинта. Ще се почерпя бира.
Няма как да се съглася с това. Можеш да правиш пари и с акъл, не само с пари. До преди няколко години имах $0.Пари при пари отиват.
"Пари при пари отиват" визирах сумите, които ползваш.
Ако не си разбрал, шортенето на FB ми е за ташак, защото ми пускаш тука разни анализи. С $1000 за 30 минути, толко.
Не разбрах защо ми се хвалиш, като дори не пиеш бира.
Не знам защо ги смяташ 1,9. Изкарал съм 3,5%, както и доста повече преди това. Просто не го показвам.И да добавя нещо.
Изкарал си 1.9%, което е доста висок процент на $1,000.
Ако го правиш всеки ден в продължение на една година (261 дни) и реинвестираш обратно накрая ще имаш около $130к.
Смятам само конкретната позиция с Мета ако правиш същия % дневна печалба. в продължение на 1г. Не знам за другите.Не знам защо ги смяташ 1,9. Изкарал съм 3,5%, както и доста повече преди това. Просто не го показвам.
Явно не си ме разбрал отново.
А иначе опциите. Ако това визираш, че ми даваш идеи - Мой приятел, досущ като теб ми показваше добри резултати, но от един момент не знам дали много си повярва или нещо друго. Грам не му се получаваше и парите доооста намаляха в портфолиото.
Та на този етап ми се струва рискова игра с тях. Вярно е, че не съм си направил труда да вниква по-сериозно, но от страничните наблюдения (не само при него), в един момент не ти излиза играта.