От: От: От: Кои хостинг компании са най - добри или най - лоши в България?
Благодаря за съвета, обмислях това да потърся контакт с тях за някои неща и може би след този твой пост се поокуражих да го направя .
Относно написаното от dragozh
Приятно е на фона на кризата някой да сподели, че върви добре. Радвам се за вашия успех.
Пожелавам ви да успеете да реализирате успехи и на чуждестранния пазар, от каквито успехи има нужда цялата наша родна икономика.
По повод по горе писаното от мен ...
Оказа се че просто не съм успял да открия къде са писали името на фирмата , което може да се види под адреса в страницата за контакт.
Така като гледам почти цялата информация, която те интересува вече я има във форума. Остава само да я намериш из темите и да я използваш. Няма да е много трудно, тъй като за хостингите си има отделен подфорум и темите по въпроса са събрани там. По отношение на това кой колко е голям и откога е на пазара просто можеш да пишеш по едно писмо на отделните хостинги. Не знам дали ще кажат колко клиенти имат, но едва ли ще имат нещо против да споделят откога са на пазара и каква е историята им до момента.
Благодаря за съвета, обмислях това да потърся контакт с тях за някои неща и може би след този твой пост се поокуражих да го направя .
Относно написаното от dragozh
Относно бъдещето на фирмата можете да го подлагате постоянно под съмнение, както и бъдещето на всички фирми в страната и по света, но в настоящето фирмата има растеж на клиентите от над 120% и растеж на оборота от над 300% за първото шестмесечие. Също така съвсем скоро мина данъчна проверка в която служителката извършила въпросната ревизия сподели, че и е много приятно /но се случвало много рядко/, когато вижда толкова изрядни фирми.
Приятно е на фона на кризата някой да сподели, че върви добре. Радвам се за вашия успех.
Пожелавам ви да успеете да реализирате успехи и на чуждестранния пазар, от каквито успехи има нужда цялата наша родна икономика.
По повод по горе писаното от мен ...
Powerhost нямат обявена фирма от която работят ( ;?
Оказа се че просто не съм успял да открия къде са писали името на фирмата , което може да се види под адреса в страницата за контакт.