Който е онлайн може да изкаже мнение

От: Който е онлайн може да изкаже мнение

чудесни са :)

супер са иконите

да има промяна винаги е приятно :)
не винаги :)
Иначе са готини, много ми харесват, но някак си не подхождат на другите цветове... може би ако ъпдейтнете синьото в целия форум да си съвпада с това на иконите?

На мен пък ми харесва!

за това винаги съм го харесвал този форум - взескателността на админите е най-голяма и всяко потребителско мнение тези колкото тяхното. искам и аз да дам своя принус за развитието на форума и да дам мойте предложения, колко и налудничеви и неизпълними могат да бъдат те:

* видях новия раздел за юридически въпроси, което евалата. по съшата логика може да се направи и един "security" раздел, в който да се горови за: антивирусни; защита от вируси в мрежата / сърварите; спам проблеми; фишинг, блокове за недброжелатели и т.н. ако не ме лъже памета има достатъчно теми, за да се обособи нещо подобно.

* и така и така съм на тази вълна - щеше ми се да се радуе малко форума, като привлича всичко ще е IT с новини, както е тук: Tech News: http://news.yahoo.com/tech/;_ylt=Aq...RhaWQDBHBzdGNhdANob21lBHB0A3NlY3Rpb25z;_ylv=3 или на Google. не за друго, но всеки би метнал по едно око, собено занимаващите се във всяка сфера. лошото е, че това щем изисква драскачи и да се актуализира всеки ден.

* за мобилни версии секция. но и това ей така го споменавам - просто защото има тук таме нещо написано и е забито някъде. не че имам прясна идея за това.

всичко друго ми допада много - от цветовете до съдържанието. ;)

днес ми се струва че има промяна в някои от цветовете във форума, не ми харесват новите, някак повече на сиво ми бият

да има има и нови статус иконки идеята е да има лек градиент от по тъмно към леко по светло синьо...

и форума е леко грей хет ;)

пуснах но кеш хедърс не съм го тествал дали работи но на всички които не са си изчистили кеша трябва да им се покажат новите иконки поне теоритично...

Страхотно е, на мен ми харесва адски много в този вид :)

Не мога да свикна още с новите цветове, но не е неприятно :)

Мен тия цветове ме дразнят. Предпочитам нещо по-светло сякаш :) Иначе поздравления за новата секция и подреждането на форума.

Излязоха ли ви на всички новите статус икони с удивителните и пламъчетата ми е интересно без да си чистите кеша на браузъра ? Че тествам една от функциите които досега не бях пускал

значи плановете бяха три засега сме на точка 1...
1. да има по строг означаващ бизнес вид и едновременно да не губим чара си (леле какво нписах :lol:)- надявам се сме постигнали това
2. Модерните напоследък черни дизайни като на блек хет форумите макар и да сме само по и по скоро грей хет форум нищо не ни пречеше да пробваме
3. Топъл дизайн от рода на оранжево....

пп пишете критика не ни жалете аз обичам да чета такива неща :) Особено за дизайн с блинки сме всичко друго ама не и дизайнери :)

Най ми харесва яркото открояване на четени и нечетени :) Стилът на иконите - също е готин. Радва ме също, че се появи и друг цвят освен синият, не бива да сме твърде закрепостени :)

От: Re: Който е онлайн може да изкаже мнение

Излязоха ли ви на всички новите статус икони с удивителните и пламъчетата ми е интересно без да си чистите кеша на браузъра ? Че тествам една от функциите които досега не бях пускал

значи плановете бяха три засега сме на точка 1...
1. да има по строг означаващ бизнес вид и едновременно да не губим чара си (леле какво нписах :lol:)- надявам се сме постигнали това
2. Модерните напоследък черни дизайни като на блек хет форумите макар и да сме само по и по скоро грей хет форум нищо не ни пречеше да пробваме

пп пишете критика не ни жалете аз обичам да чета такива неща :) Особено за дизайн с блинки сме всичко друго ама не и дизайнери :)
Умолявам ви, стойте на точка 1.... принципно трудно свикнах със синьото (предишното), сега е в пъти по-добре за очите. Оранжевото отива към несериозно, а черния фон с бели букви със сигурност ще ми докара главоболие
:beer: Наздраве, че кое време стана ....

От: Re: Който е онлайн може да изкаже мнение

Не за бога, пожалете ни :beer:От чернилките ми изтичат очите
Ако сегашния вид може да е с една идея по-светъл ще е екстра. Всичко останало е супер.
(П.П. При непочистен кеш не се виждат новите икони)
П.П.2 С тео сме писали едновременно :mrgreen:

Бе не ви ли е много замазано в момента с тва синьото ?

П.С. нямаше ли функция всеки потребител да си избира от 2-3 теми ?

Горе