Мисля да пробвам някой от двата скоро време, защото и аз имам планове за онлайн магазин.а пробвал ли си някоя?
Подкрепям това мнение. Много зависи и от целите. Ако ще е магазин с над 50К продукта, определено няма да сбъркаш с Magento. Изброените от теб са платформи, които не са много подходящи, ако говорим за голям сериозен проект. Прави го на нещо вече доказано и самостоятелно. Вече според бюджета зависи и коя точно система или платформа може да ти пастне най-добре.OpenCart или Magento, но за Magento трябват повече ресурси - и финансови и IT
А какво мислиш за PrestaShop.Подкрепям това мнение. Много зависи и от целите. Ако ще е магазин с над 50К продукта, определено няма да сбъркаш с Magento. Изброените от теб са платформи, които не са много подходящи, ако говорим за голям сериозен проект. Прави го на нещо вече доказано и самостоятелно. Вече според бюджета зависи и коя точно система или платформа може да ти пастне най-добре.
Не е лоша платформа. Не я намирам с нещо по-добра от Опенкарта, малко по-малко камюнъти има, дизайните са доста добри, което е плюс, може да държи доста и е олекотена, става за професионално изглеждащ магазин. Просто не съм правил от доста време на нея и честно казано не смея да препоръчам, защото не съм я разджитквал скоро време. Докато другите две съм и за това си дадох за тях мнението.А какво мислиш за PrestaShop.
Благодаря! Ще почета още малко за платформите и ще реша с коя да направя онлайн магазина.Не е лоша платформа. Не я намирам с нещо по-добра от Опенкарта, малко по-малко камюнъти има, дизайните са доста добри, което е плюс, може да държи доста и е олекотена, става за професионално изглеждащ магазин. Просто не съм правил от доста време на нея и честно казано не смея да препоръчам, защото не съм я разджитквал скоро време. Докато другите две съм и за това си дадох за тях мнението.
Не е трудно, нужно е да се почете. Няма родил се научен човек, не бива да се отчайваш.Благодаря Ви. Оказа се доста по-трудно,отколкото очаквах..
Не е трудно а и целият форум е със тебБлагодаря Ви. Оказа се доста по-трудно,отколкото очаквах..
Единственото неприятно нещо е, че ако тръгнеш с по-стара версия, не можеш да импортираш продажбите и клиенската база в по-нова версия.
Напоследък нямам време да чета и съм пропуснал. Би ли ми изпратил линк към модула от ps store. Може и на ЛС. Благодаря !Има платен модул с който мигрирах всичко от 1,6 на 1,7 така че това не е проблем вече.