Някой неща се купуват за пресиж. Иначе няма да си приет в определени среди. Няма да имаш достъп до определена информация и няма да можеш да сключиш определени сделки
Голяааама грешка че я каза тая глупост...
ХАХАХАХАХ глупости.
Мога да те запозная с богаташи с по няколко къщши, апартамента и хотела, ходят с дрехи втора употреба, евтин телефон и евтина кола. Не че се скръндзат, не им дреме. Истински гъзари! Истински! Повечето от мутрите дори не могат да им стъпят на малкия пръст! Давам ти пример с едно скорошно запознанство, един деда с уникална къща, няколко хотела, бизнес със ресторнти чудесии..... и кара.............. МОСКВИЧ един грозен ужулен, син МОСКВИЧ и е със телефон на 15 години плюс.. Нещо да кажеш ?
Мога да ти кажа, че престижа не се брои във вид, кола, скъпия боклук телефон за 2 бона, а в мозъка.... Това могат да ти го кажта истинските бизнесмени, истинските! С голяма история зад гърба си! И в това число, не са полицаите, политиците, военни, тайни служби, такива коит оса крали чрез връзки я от държава я от хора с по мноого или такива с наследство. Говоря за хора тръгнали от нищото и стигнали върха!
Изобщо не ми дреме, дали в на отсрещния очите понеже съм със една моторола V3 старичка, която аз много харесвам, че ще си помисли или с чернобял сименс или Бенефон тухла 4.
Повечето шльоковци където ги виждам наляво и надясно, някои и познавам, работи за 600 лв., купил си iPhone за 2500 лв, на изплащане, а къща няма, иначе със новите дрешки и айфона е първи вкафето и дискотеката... И КВО? И накрая кара я голф я някой сеат я някоя друга барака или стар мерцедес, дето брои стотинки да зареди да иде на кафе или дриско с някоя проста мърла.. Не ми говори, че се ядосвам и ми става лошо чак! Еее, в тия среди ли да ис приет... или като седнеш с някой паричко на маса, да не те е срам че си с по-евтин телефон.... Знам един, който имаше къща и я заложи, да си купи чисто ново порше за 100 бона, после зарежда по 10 лв. гориво от квартирата до кафето, да се перчи...... И псоел и колата изчезна ИИИи, в кои среди беше приет, в средите в които да му се подиграват хората..... Направо ЖАЛКО, много жалко, че така мислиш батка..... Мнооого жалко...., по- лошото е че всички хлапетиии и друго пенджури мислят като теб.... За това е осрано всичко, ще ем извинявашшш..
Престиж...... Купувай си прстиж, после стой гладен..................... Нямало да бъда приет в определени среди.... Олеле Боже.... не знам да се смея ли, да се ядосвам ли да се посирам ли... без коментар...
Давам ти пример със себе си:
Преди години бях dj, не бях известен с име, но ме търсеха много по клубовете и то за големи партира, постоянно... Техниката ми беше възможно най-никаквата и скапаната... Въпреки всичко смачквах доста дори иголеми имена ( които не биха си признали от срам, н оима свидетели ), коит оидваха с разни хубави пайнери за по 3 бона парчето, пл'с миксер за 2 бона и кейс за 1 000 лв..... е КВО, престижа им се завря в задника, срещу мен.....
В тая държава щото престижа е на почит, за туй сме на тва дередже...
Админите да ми простят за Офтопика, ако искат да трият все ми е тая...... Изнервих се... съжалявам. Но казвам истината....