От: Кой е най-добрият смартфон?
Да за 1500лв един ще предпочете лапоп, друг смартфон, трети таблет, пък някой може и кола да си вземе с тези пари (друг е въпроса каква и в какъв вид)
Мисълта ми беше следната. Преди време взех на жена ми Samsung Galaxy S Advance. За тогава си беше добър модел и цената не беше много малка. На 2-3 месец започна да забива като невидял. Кликаш да набереш някой, той се набира след 20-30 секунди, започва да те изхвърля от разни приложения за щяло и нещяло. И като започнат да зачестят тези проблеми, решихме да го върнем уж да го оправят (все пак си беше с 2 години гаранция) и пичовете от Технополис го държаха 1 месец, преинсталираха го и го върнаха. 2-3 седмици пак стана същото. И се разбрахме да и взема друг - LG 4xHD. Взехме го от Виваком. И горе-долу същото. И така от други мои познати/приятели разбирам, че не са доволни от смартфоните си, много бавят, забиват и т.н. Тази година на жена ми и взех iPhone 5S както и отначало искаше и вече 7-8 месеца никакъв проблем няма. Най-много да е забил 1-2 пъти за целият период. Като сума макар и на изплащане не е никак малко, но за сметка на това другите 2 като обща стойност много се доближават до iPhone, но не могат да му стъпят и на малкият пръст като качество.
Та интересно ми е вие какви смартфони ползвате и дали пак трябва да дам сериозна сума (1000+) за да има качество или има по сносни устройства на приемливи цени? Примерно до 400-500лв (нови)? Просто исках да чуя мнението на повечето хора.