Щото и аз.
Как сисдамините по цял ден си броят пачките след като веднъж са сетъпнали някаква кошница там в мазето до един вентилатор, който обдухва.
Ми аз поне 20 пъти съм инсталирал проекти на наше железо. Дори е по-лесно от виртуалка, щото там на облака имаш още един леър отгоре. Па дроплети па плащания, ум да ти зайде.
Кое му е трудното ако обясните, може би ще успея да отговоря.
Да, има проблем с бакъпване на линията. Ако намериш начин мобилният оператор да ти даде статично IP може да го докараш по-надеждно и от облаците. Това лично не ми се е налагало. Едни са на приказки, уж 99.9% ъплинк, случвало ми се е да гаснат като тока на село. За dig. ocean са ми наблюденията.
Изприщил съм се с тия виртуалки, пуснали ми ги с по 1 гигабайт, как не ги е срам, той телефонът ми с повече! Тия с по 2 гиги са луди пари. 2015 г. са ми наблюденията, може нещо да се е променило, ама надали.
За капак на мизерията - нямаше как да клонираме един проект по 3, щото облакът има възможност, ама вързана с кредитната карта на клилента. Та сме преинсталирали едно и също, като гламави.
Гледам ги в момента, пълна мизерия!
От 48 долара почват цените, месечно, ако искам да имам колкото паметта на телефона. В морето ще ги хвърля, ако имам избор няма да им ги дам!
Deploy Droplets (cloud VMs) in seconds. Run any workload, from mission critical CPU, memory, and storage intensive apps to low traffic sites.
Help me choose
Basic Droplets
Basic Droplets have the most efficient CPU usage at a lower cost for workloads that underuse dedicated threads. They’re ideal for bursty applications that can handle variable levels of CPU.
CPU Options
Memory | vCPUs | Transfer | SSD | $/HR | $/MO | |
---|
512MB | 1vCPU | 500GB | 10GB | $0.006 | $4.00 | -> |
1GB | 1vCPU | 1TB | 25GB | $0.00893 | $6.00 | -> |
2GB | 1vCPU | 2TB | 50GB | $0.01786 | $12.00 | -> |
2GB | 2vCPUs | 3TB | 60GB | $0.02679 | $18.00 | -> |
4GB | 2vCPUs | 4TB | 80GB | $0.03571 | $24.00 | -> |
8GB | 4vCPUs | 5TB | 160GB | $0.07143 | $48.00 | -> |
16GB | 8vCPUs | 6TB | 320GB | $0.14286 | $96.00 | -> |