Като отварях темата, имах предвид да се включат само експертите и по-компетентните мастъри.
Защо правиш това разделение? Може би пък да се случи да се включи някой неизвестен за теб и да ти каже нещо, което не знаеш. Примерно - виждам, че си изпуснал в изброяването си в първия пост един много добър, даже бих казал отличен начин за разбиране за наличие на обратни линкове към сайтовете ни, но понеже предполагам, че ме смяташ, че не съм "компетентен мастър" и не съм експерт, няма смисъл да ти го казвам. Също така и поради тази причина не виждам смисъл да ти казвам защо KISS посочва Google и какво има предвид.
Хаха, не ме разсмивай . След един ден темата ще е 5 страници пълна със спам и моето мнение ще е сред смислените и по темата.
Гугъл имат най-много компютърни ресурси, предимно заради това.
Адо, по принцип Kiss в този форум е Scooby doo в другия. Това ти е малък пропуск.
По темата - Аз също се съобразявам главно с Google, не знам доколко е правилно. Изхождам от гледна точка на това, че има много различни статистики, но при положение, че се бориш за класиране в Google е редно да играеш по неговите правила и да се съобразиш с неговите изисквания и статистики. Поне аз така ги виждам нещата, не че не преглеждам и другите инструменти и не сравнявам.
Странник и на мен ще ми е интересно да прочета мнението ти. Бъди така добър да го споделиш.
Колега, питаш а като ти се каже се правиш на интересен. Първо - на google бота няма какво да го сравняваме с тези на популярните инструменти като ahrefs, majesticseo или opensiteexplorer. И второ - много от сайтовете са блокирали достъпа до различни ботове, вкл. изброените по-горе, т.е. няма как да засекат линкове дори да ги има реално (а бота на google никой нормален няма да го блокира). Направи следния тест - ако имаш sitewide линк от някой сайт, виж колко са му индексираните страници и после виж колко са отчетени в wmt и колко при другите тулове. Който най-много се доближава до броя страници, той би трябвало да е най-точен,но и това е доста относително.