И кое ми е потресаващото? Миролюбка го вбеси и с право. Сто пъти си каза човекът какво мисли, а тя го провокираше грозно. Това ли е безпристрастна журналистика???Потресаващо интервю на генерал Годжи. От благ, загрижен за народа доктор, се превърна в груб и отвратителен шапкар. Куролюба никак не я харесвам, покрай изпълнението й в Катуница, ама в случая се държа доста възпитано, за разлика от плешивия лъжец. Какво падение...
Теория на конспирациите! Естествено, че "мерките", които бяха предприети в почти целия свят помогнаха на човечеството да оцелее. въпреки че в тях нямаше абсолютно никаква логика и последователност.Какво се оказа сега, 66% от новокоронясаните са стейхоумовци
66% of New York coronavirus hospitalizations are people at HOME
In a study of some 1,000 new patients over the last week, 66 percent were not essential workers and were staying at home. More than 80 percent had not taken any public transport.www.dailymail.co.uk
На теб специално, патосът, с който защитаваш баце и всички негови придатъци, израстъци и циреи.И кое ми е потресаващото?
Какво се оплакваш ТИ от Баце! Пусна живота както си беше. Нали ти това искаше??? Нали затова протестираха хората?На теб специално, патосът, с който защитаваш баце и всички негови придатъци, израстъци и циреи.
И трябва да сме благодарни, че не ни е оставил в зандана до живот? Боже, колко осакатяващо е робското мислене!Какво се оплакваш ТИ от Баце! Пусна живота както си беше. Нали ти това искаше??? Нали затова протестираха хората?
Май в последните години ваксина и парализа са синоними. Колко жалко. Ако беше филм, една инжекция с мистични наночастици би ни направила супер роботи. Вместо това ни прави цветя в саксии.
А те щото ги спират, та в момента имаме N-брой заразени медици. И май не е само у нас това...поне до момента как маските не можели да спрат няколко микрона вирус...
Не знам що кликнах на видео с гологлавия тв дебил, ама заслушах въпросния "професор" - поне до момента как маските не можели да спрат няколко микрона вирус... Те щото така свободно си хвърчат като самосиндикални частици вирусите.
Това ви е днешната интелигенция.
Яд ме е, че Миролюба не започна с въпроса: Какво се промени за две седмици, та от "не е по-страшно от грип Б" стана "иде чумата, бате и то с невиждана в историята ярост"?Септември пак
Само да отбележа последните няколко лъжи казани от генералЕ в интрвюто с тая простакеса...
Брой на медици на глава на човечец в БГ. Всъщност сме доста добре, на хартия.
На едно от последните места по извършени тестове сме в Европа, въпреки гордото твърдение на генералЕ, че България има най-широки критерии В ЦЕЛИО СВЕТ кога да се тества даден човек.
Видеото с интервюто изчезна.
Как? Като с въпросите си показа колко неадекватни са били "мерките" за защита от вируса? Работата на журналиста е да провокира, за да стигне до истината. В последните над 10 години ви е натрапено мнението, че гъзолизането (задаването на удобни/предварително одобрени въпроси) е журналистика - НЕ Е!Вярно си е, че генералчето се изнерви яко и не е редно да се случва това, но факт, че журналистката го провокира.