Начина ти на писане е достатъчно описателен, не трябва някой да те познава за да разбере че си изпускаш нервите тук по не особено похвален начин. Коронен номер на такива като теб е да се извиняват с това "Ама ти не ме познаваш...".Ти на мен не ми търси качествата като не ме познаваш. Аз не съм се паникьосал. Вие, страхливците, сте в потрес и коментирайки наобратно избивате комплексите си. Тая обща смъртност вървеше до септември. Догодина графиката ще е друга.
Догодина е късно. Всъщност вече е късно, вируса е ясен. Да, в началото още нищо не се знаеше, плашиха ни че щяло да бъде като преди 100 години по времето на Испанския грип. Трябваше да са измрели вече поне 100 милиона. Можеше и да бъде толкова страшно, но се оказа просто грип. Изяж се от яд. Тогава в първите дни медийната суматоха отговаряше на заплахата, но вече не. В момента това дето гледаш по новините очевидно е съвсем умишлено създаване на паника сред населението, умишлено сриване на икономиката и дори на здравната система. Правителствата по света нямат връзка с реалността.