nandibandi
Well-Known Member
Ми пусни една умна, бе пич. Обещавам да не се включвам в нея. Заклевам се!тъпи теми
Ми пусни една умна, бе пич. Обещавам да не се включвам в нея. Заклевам се!тъпи теми
Сори, аз само на наредена софра сядам.Ми пусни една умна, бе пич. Обещавам да не се включвам в нея. Заклевам се!
Ми не обиждай манджите на домакините тогава.Сори, аз само на наредена софра сядам.
Домакинството не е за мене.
Проблемът, драги ми biaaro не е в индексирането на форума в гугъл, нито пък в "лошите" теории, отхвърлящи официалната версия за вируса. Проблемът е в това, че вече нямат аргументи. Затова не искат темата да я има, защото не могат да дискутират адекватно. Вече и труповете не се увеличават, та да поддържат наложената им със сила психоза. Тайничко виждат, че са били излъгани и са се изложили яко, доверявайки се на хора, на които никога не би трябвало да имат доверие.
Заеби, брат.nandi, банко ти подшушна, че гугъл си има добри алгоритми, и никой не иска сайта му да влезе в някакви филтри, че тук се говори за теории на конспирацията, щото после трудно се излиза от там. Колко пъти при обхождане на гугъл чете думи и фрази от рода на : коронавирус не съществува, коронавирус е фейк, и другите ти подобни простотии. Дай да си съсипе целия изглед пред гугъл, щото на теб ти се пишат глупости и теории на конспирацията?
COVID-19 misinformation - Wikipedia
en.wikipedia.orgDissecting Google Conspiracy Theories
Time to break out your tin foil hat? Columnist Clay Cazier finds the elements of truth in the ideas SEO pros talk about in their most paranoid moments.searchengineland.com
Е изпуснал съм една думичка там, голяма работа.Ми не обиждай манджите на домакините тогава.
Дай! Ама лекинко, че са много чувствителни. Да не ги уплашиш.Освен да почна да мятам по тия дето искат да закриват темата..
Добре, победихте, Нанди и Биаро, да, никой не умира, така е. Всичко е световна манипулация, така е. Това означава, че темата е излишна и е за ключ.
Тъпа е темата.
Ок, не я посещавай повече.Тъпа е темата.
Аз
100 професора
200 доцента
1000 доктора
абсолютно всички виросолози
микробиолози
епидемиолози
Единственото доказано извън всяка база на съмнение до момента е тяхната простота.
Ти си бълхар и микишар, т.е. никой.
Изброй им имената и по какво са професори
Изброй им имената и по какво са доценти
Изброй им имената и по какво са доктори
Изброй ги тези абсолютно всички, аз един не съм чул да каже подобно нещо
Кои са тези микробиолози, имена чакаме!
Жалко че ти свършиха думите с ози накрая, ама да - давай имена.
В тази мъчна България е най-мъчно, когато пълни палячовци като тоя и чакрата наспамят темата с 300% празни постове и накрая си помислят, че с цитати от ФБ месинджър които си постват от квартирата на приземния етаж са разкрили голямата конспирация. Единственото доказано извън всяка база на съмнение до момента е тяхната простота.
Айде бълхаре сега почвай да пишеш имената на тези специалисти, така по моите груби сметки трябва да напишеш поне 1300 имена без да броим ози-те дето ги напляска накрая, които сигурно ти добавят още 3-4 нули като задачата.
Можеш само име и фамилия да пишеш, бащиното недей, да ти спестим малко време.
Имена чакаме, почвай си бълхарския списък.
Ти си герой на всички вицове, бе Шише. Точно като оня преподавател си, дето искал да скъса студента, който си знаел всичко, и затова го накарал да изброи поименно всички жертви на втората световна война.Имена чакаме
Хипербола и измислица от задника ти са две различни неща, бълхар.Почвай да четеш какво е хипербола, балък.
Хипербола и измислица от задника ти са две различни неща, бълхар.