Кой ме линква?

Fozzy

Well-Known Member
Гледам един сайт захапа много трафик от известно време. Идва от някакъв супер известен форум и мисля, че са ме обсъждали в някоя тема. Искам да видя темата. Проблемът е, че в Analytics за реферър ми показва "/showthread.php/", а не точната тема. Има ли как да намеря темата? Проблемът е, че линка ми е в някакъв анкор и не знам дали и как да го открия. Някакви предложения?

В търсачката на форума значи не го захапва

или виж в австатса или последните посетители на сайта (в цпанела на хостинга) дали не го изписва целия

От: Кой ме линква?

site:foruma.com tvoiatsait.com

ако не изкара нищо, пробвай с:
site:foruma.com "анкора, с който те линкват"

coolice, не го показва и там.

Caprice, harkon по този начин нищо не става поради простата причина, че няма как да знам с какъв анкор са ме сложили.

fozzy, вар.1 който написах не иска анкор

Re: От: Кой ме линква?

fozzy, вар.1 който написах не иска анкор

Да, не отговорих сори. Точно така започнах да търся, но проблема е, че самият домейн съдържа доста използвана дума. Така ми изкарва всички теми, в които има думата, но не и къде и как реално е линкнат сайта. Гледах до 50-та страница и ме няма. Съмнява ме да не го е индексирал.

Домейна не го ли знаеш? пишеш си в търсачката на форума урла на сайта и търсиш, ако не знаеш домейна няма как, пък и доста форуми ползват реферери и редиректери за да не се вижда откъде идва трафика.

Домейна не го ли знаеш? пишеш си в търсачката на форума урла на сайта и търсиш, ако не знаеш домейна няма как, пък и доста форуми ползват реферери и редиректери за да не се вижда откъде идва трафика.

Уф, елементарно. Не знаех, че ще излезе така. Знам си домейна, естествено :)

А в линковете от GWT няма ли го?

Едит: а намерихте го :)

От: Re: От: Кой ме линква?

Не, няма го там. Сега сядам да търся, че то темата 200 страници. :)

можеш ли да видиш датата от която се е покачил трафика рязко (говоря за този от форума)?
ако е от скоро започни от зад на пред
ако имаш датата ще го намериш много лесно

Re: От: Re: От: Кой ме линква?

можеш ли да видиш датата от която се е покачил трафика рязко (говоря за този от форума)?
ако е от скоро започни от зад на пред
ако имаш датата ще го намериш много лесно

Да от 2-3 дни е. Точно така правя, отзад напред ги гледам. :)

Абе нортрант, все се каня да те питам защо го линкваш тоя идиот от all4website в подписа си?

Абе нортрант, все се каня да те питам защо го линкваш тоя идиот от all4website в подписа си?

блога вече не е негов
а и подписа е за мой фр
(който не знае как се работи с програмата няма какво да се лъжем - видеото е полезно)

btw, твоя сайт (arth...) -> Malware Warning

Последно редактирано:

Не, няма го там. Сега сядам да търся, че то темата 200 страници. :)

аз точно урлто имах на предвид да търсиш в първата фраза ама не се разбрахме

и да дадеш търсачката да ти изкарва резултатите по постове да не ровиш в темата ама късно го видя...

Горе