Някакви големи промени правят, пускат ново API, бизнес акаунтите променят, обявитеПуснах да продавам едно мини сървърче там. Споделете кой им е правил новия сайт? По бавно и дразнещо зареждане не съм виждал от както бехме на ония машинки модулатор-демодулатор.
13 сек след като дам Ф5 получавам текст и картинки в моите обяви. Може и да се бъркам кое е добреВъобще не е умрял, работи си много добре.
Аз ли съм това . От вчера.Спец-програмиста Ристо от кога са - специално за OLX
Не е от нета определено.От интернета ше да е.
Тук загубих връзката. Да няма нещо разстройство на психиката .Важното е да имаш поне ЕЛЕМЕНТАРНА представа за бг продавалниците, иначе си оставаш поредният форумен дърдорко, и не за друго, ами щото си нямал НИЩО друго по-полезно да правиш, както от чекненето в спешъл предприемачески форум
Ако знаеш, кой се крие зад този профил, ще си отговориш самТук загубих връзката. Да няма нещо разстройство на психиката .
Явно има нещо, че много жлъч е така без причина... ама ще го израста вярвам аз .Ако знаеш, кой се крие зад този профил, ще си отговориш сам
Пък ако сега знаеш колко са ехе.....Покупките на стоки втора ръка в OLX са спестили 18 000 т. въглеродни емисии през 2021
Да се реве ли, да се смее ли....не е ясно