Някакви големи промени правят, пускат ново API, бизнес акаунтите променят, обявитеПуснах да продавам едно мини сървърче там. Споделете кой им е правил новия сайт? По бавно и дразнещо зареждане не съм виждал от както бехме на ония машинки модулатор-демодулатор.
13 сек след като дам Ф5 получавам текст и картинки в моите обяви. Може и да се бъркам кое е добреВъобще не е умрял, работи си много добре.
Аз ли съм товаСпец-програмиста Ристо от кога са - специално за OLX
Не е от нета определено.От интернета ше да е.
Тук загубих връзката. Да няма нещо разстройство на психикатаВажното е да имаш поне ЕЛЕМЕНТАРНА представа за бг продавалниците, иначе си оставаш поредният форумен дърдорко, и не за друго, ами щото си нямал НИЩО друго по-полезно да правиш, както от чекненето в спешъл предприемачески форум![]()
Ако знаеш, кой се крие зад този профил, ще си отговориш самТук загубих връзката. Да няма нещо разстройство на психиката.
Явно има нещо, че много жлъч е така без причина... ама ще го израста вярвам азАко знаеш, кой се крие зад този профил, ще си отговориш сам![]()
Пък ако сега знаеш колко са ехе.....Покупките на стоки втора ръка в OLX са спестили 18 000 т. въглеродни емисии през 2021
Да се реве ли, да се смее ли....не е ясно