rscossworth
Active Member
От: Кой по дяволите купува мартеници по интернет?
Купуват тези които после отварят една сергия и препродават (на тройна цена)
Купуват тези които после отварят една сергия и препродават (на тройна цена)
Древна балканска традиция е, много отворените женуря да ядат шамари. Против мартениците си, ама не казваш нищо за това, а? Двуличница, която обича да я пошляпват :lol:
Тва древна тракийска техника за здраве и червени бузки ли е? Тц! Не обичам.:-o
Защо да не купиш мартеница от интернет ? Има хора който нямат време да се разхождат като свободни електрони и да търсят най - евтините мартеници , че да спестят 1 или 2 лева .
Епа язе обичам червени бузки,,, шо дасе караме, ааа
Защо да не купиш мартеница от интернет ? Има хора който нямат време да се разхождат като свободни електрони и да търсят най - евтините мартеници , че да спестят 1 или 2 лева .
@ Нанди, що се учудваш на мартениците?! Всичко се продава в Интернет... дори й въздух от Родопите !!! :-o
Ако са с много интересен дизайн бих купил и онлайн. Ще ги платя чак след като ги видя на живо и преценя до колко са качествени
Мартеницата си е традиция. Аз съм за традициите, но все повече хора виждам, даже и известни с вързан червен конец на китката против уроки, през цялата година ги носят. Не че нещо, ама, големи хора да си връзват червен конец против уроки... А то даже се е превърнало в мода :drama:
Проблемът е, че аз мога да ви разбера, а вие мен - не
ЗАГЛАВИЕ: Кой по дяволите купува мартеници по интернет?
тая езическа глупост с мартениците докога ще я продължаваме?
Не преди да обясниш за "тая езическа глупост" моляReal Funny, хахахха разбрах те - спирам да лея вселенска мъдрост.
Не преди да обясниш за "тая езическа глупост" моля
Малко като Дан Браун звучиш Давай материалаКакво точно не ти е ясно, относно езическите глупости? Че са древни (вероятно магически) ритуали, с които хората в древността са призовавали невидимите сили (най-вероятно лошите), като с времето замисълът се е изменил и днес се смята за нещо много позитивно. Истината е, че посланието си остава негативно, независимо с какви намерения го отправяте. Ако аз взема автомат с намерение да прекопая с него градината е по-вероятно някой да пострада, отколкото градината да бъде прекопана. Сори за леко куцата метафора, но това ми хрумна на момента.
Ако се интересуваш, мога да ти дам материал, който да те светне и за корените на велик ден, който днес е претърпял същата метаморфоза, но в основата си остава езически празник, създаден... с не съвсем благородни цели.
Абе образовайте се малко и сами, де. Стига сте слушали поповете и бабите си.
Малко като Дан Браун звучиш Давай материала